Salget af tablets styrtdykker

Disney+ bliver 38 procent dyrere

(Foto: Mika Baumeister / Unsplash)

(Opdateret) Det går dårligt for streaming-tjenesten Disney+.

Længe mente mange, at Disney med sit enorme bibliotek af film kunne være den eneste streaming-udbyder, der kunne vippe Netflix af pinden.

Det sker næppe foreløbigt. For dels har Disney+ mistet 11,7 millioner på tre måneder. Dels reagerer Disney på nedgangen ved at sætte abonnements-priserne voldsomt op.

Lige nu har Disney 146,1 millioner abonnenter på verdens-basis til sin streaming-tjeneste. Netflix har til sammenligning 238,4 millioner betalende brugere.

For at tjene penge igen forsøger Disney+ sig med drastiske prisforhøjelser. I USA er det 27 procent, mens det bliver 38 procent dyrere i Danmark.

Ligesom Netflix vil Disney+ fremover slå hårdt ned på de brugere, der deler password og konto med andre. Disney’s udspil kommer efter nytår. (Foto: Bastian Riccard / Unsplash)

Siden februar 2021 har det herhjemme kostet 79 kroner om måneden at have abonnement på Disney+. Fra den 1. november koster det 109 kroner at være Premium medlem.

Det svarer til det hidtidige abonnement uden reklame-afbrydelser. Man kan se med på fire skærme i huset på samme tid.

Disney+ udvider desuden med to billigere abonnementer, hvor billedkvaliteten er dårligere, og man kun kan bruge to skærme samtidig.

Det nye standard-abonnement uden reklamer skal koste 79 kroner om måneden. Billed-kvaliteten er maksimalt HD, og man får ikke adgang til Dolby Atmos med surround sound.

Det billigste Disney+ abonnement bliver fremover standard med reklamer. Det koster kun 49 kroner om måneden og har samme billeder og lyd.

Forskellen – ud over reklamer – er, at man ikke kan downloade film og tv-serier afspille dem offline uden internet-forbindelse….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salget af tablets styrtdykker