MobilePay kan koste penge

HBO Max bliver til bare Max

(Foto: Warner Bros Discovery)

Det bedste, man kan sige om streaming i dag, er, at efterhånden de fleste danskere ser tv og lytter til musik ad den vej.

Mange har sågar abonnement på flere streaming-tjenester på én gang. Det er ikke kun dyrt, men kan også føre til forvirring om, hvilken tjeneste der har hvilke tv-kanaler og film-selskaber i deres repertoire.

Branchefolk kalder også streaming for en meget dynamisk verden. Helt korrekt, for ustandseligt hører man om, at streaming-udbyderne køber hinanden, fusionerer, lukker, eller at  helt nye dukker op på scenen.

Det seneste nye tiltag på den front er, at Warner Bros. Discovery (WBD) vil ændre navnet på sin HBO Max tjeneste til fremover bare “Max”.

Her ses de kanaler og indholds-leverandører, der kommer til det nye Max i USA. Først til næste år kan vi se, om det samme bliver tilfældet på det danske marked. (Foto: Warner Bros Discovery)

Det sker fra den 23. maj i USA, mens danskerne nok først oplever skiftet fra engang i 2024. Det oplyser HBO Max i hvert fald på sin danske Facebook-side.

Hvad det i givet fald kommer til at betyde for de danske HBO Max kunder, er ikke offentliggjort. Men i USA vil hele indholdet fra Discovery+ blive lagt sammen med HBO’s.

Ovre i USA lover ledelsen af den nye Max streaming tjeneste også, at mindst 40 nye film, shows og tv-serier vil blive præsenteret hver eneste måned.

De fleste brugere vil få en helt automatisk overgang fra HBO Max til Max. Andre kan blive nødt til at downloade en ny app til formålet.

Den nye Max app skal få en bedre oplevelse med video-afspilning, bedre mulighed for personlige indstillinger samt en ny børne-profil med udvidet forældre-kontrol.

Nye priser og indhold i Danmark vil HBO Max vende tilbage tættere på det tidspunkt, hvor Max overtager her i landet….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MobilePay kan koste penge