Nye Samsung mobiler på torsdag

Kæmpe-bryllup i medieland

(Foto: HBO Nordic)

Netflix og Disney+ får en seriøs tredje makker, når markeds-andelene i den store streaming-verden skal fordeles ved spillebordet i de næste par års tid.

10 måneder efter, at den 43 milliarder dollars forlovelse mellem Discovery og WarnerMedia blev annonceret, har de to turtelduer afsløret i dag, hvordan samlivet skal foregå i praksis.

Først og fremmest skal de to streaming services HBO Max og Discovery+ lægges sammen, så vi får en direkte konkurrent i klasse med Netflix. Navnet blev ikke afsløret, men amerikansk presse bruger foreløbig arbejdstitlen ”Warner Bros. Discovery”.

Det amerikanske branche-medie ”Variety” har talt med Discoverys finansdirektør Gunnar Wiedenfels.

(Foto: Discovery)

Han siger, at fusionen nok vil tage nogle måneder at gennemføre. I den periode vil de to selskabers abonnenter nok opleve, at tilbuddene bliver bundlet i pakker,

Bagefter vil de til gengæld opleve et nyt forenet produkt, der har enorme mængder indhold i biograffilm og tv-serier.

Overgangs-pakkerne kunne f.eks. være adgang til begge platformes indhold via et enkelt online indgang og kun ét password.

Wiedenfels vil ikke afsløre, hvad abonnements-prisen skal blive i fremtiden. HBO Max koster i øjeblikket 79 kroner om måneden i Danmark – Discovery+ mellem 79 og 129 kroner, alt efter hvilken pakke man vælger….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Samsung mobiler på torsdag