Norlys udvider med Waoo

MobilePay kan koste penge

(Foto: MobilePay)

Der kan godt være store forandringer på vej i vores populære MobilePay betalings-tjeneste til smartphones.

Efter ti år med gratis penge-overførsler overvejer MobilePay nemlig, at det fremover skal koste penge. Det skriver dagbladet Børsen i dag.

MobilePay skal være bekymret over et fald i antallet af brugere og de generelt øgede omkostninger, som også har ramt den populære betalings-tjeneste.

I den forbindelse kigger MobilePay bl.a. på at opdele sine tjenester, så den grundlæggende er gratis, men brugere skal betale for ekstra features og muligheder.

Forbilledet skal her være den store svenske musik-streaming-tjeneste Spotify, der havde både gratis og betalende abonnenter.

Den 7. maj kan MobilePay fejre 10 års jubilæum. Det er med over 4,4 millioner brugere i Danmark og to millioner i Finland.

MobilePay blev oprindeligt udviklet af Danske Bank, men kan bruges sammen med næsten alle andre banker og sparekasser her i landet.

I 2022 blev MobilePay slået sammen med den norske betalings-tjeneste Vipps. Herefter hedder det nye fælles selskab officielt Vipps MobilePay og ejes af de norske banker og Danske Bank.

Mange udlændinge, der bor i Danmark, misunder os MobilePay. Det er en genial løsning, som de ikke har set tilsvarende noget andet sted i verden….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Norlys udvider med Waoo