iPhone 15 bliver måske forsinket

Pop-art kunstner designer svensk lyd

(Foto: Audio Pro)

I slutningen af 1970’erne og i årtierne derefter hørte de svenske højttalere fra Audio Pro til creme-de-la-creme, som Hi-Fi entusiaster kunne købe.

Dengang var Audio Pro store kasser med sublim lyd. Kabinetternes størrelser er siden blevet mindre, men lydkvaliteten opretholdes i nyere Audi Pro produkter.

De omfatter fortsat stationære højttalere, men er siden suppleret med trådløse bokse a la Sonos og i de senere år også af bærbare Bluetooth højttalere. Man skal jo følge moden.

(Foto: Audio Pro)

En af de seneste nye i den kategori er netop lanceret i en særlig limiteret udgave, som den kendte svenske pop-art kunstner Peter Eugén har været inde over i designet.

Kun 500 eksemplarer fremstilles af den elegante Audio Pro T3+ Peter Eugén. Den koster 2.000 kroner og skal nok blive et samler-objekt.

Rent lydmæssigt hører den bærbare Audio Pro til de mere ”tunge” af slagsen. Den rummer nemlig sin egen digitale Class D forstærker, der driver en 3,5 tommers bas/mellemtone og to diskant-domer på hver 0,75 tommer.

Den svenske pop-art kunstner Peter Eugén har været med inde over designet af højttaleren. (Foto: Audio Pro)

Batteriet kan køre i 30 timer på en opladning ved halv lydstyrke og 12 timer med volumen skruet helt op.

Audio Pro T3+ Peter Eugén kører både med Bluetooth og 3,5 mm kabel. Dertil kommer Apple Lossless, MP3, WMA og FLAC. Lydformater, som de fleste Hi-Fi freaks vil nikke genkendende til.

Peter Eugén varianten af T3+ fås i farverne sort og grå. Højttaleren måler 215 gange 135 gange 115 millimeter og vejer 2,1 kilo….

Bagfra ser Audio Pro højttaleren noget mere anonym og kedelig ud end forfra (Foto: Audio Pro)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone 15 bliver måske forsinket