Saab vender tilbage som elbil

iPhone 15 bliver måske forsinket

(Foto: Apple)

Hvert år i midten af juli begynder spændingen at tage til – og rygterne flokkes – fordi det så er under to måneder, indtil Apple præsenterer årets nye høst af iPhones.

Denne gang bliver det iPhone 15, der dog kunne se ud til at blive forsinket. Præsentationen skal således ske i slutningen af september i stedet for i første uge af måneden.

Måske bliver lanceringen skubbet helt frem til begyndelsen af oktober. Det vil s betyde, at iPhone 15 først lander i danske butikker senere i oktober.

Formentlig vil det ske i flere omgange. Præcist som sidste år, hvor iPhone 14 Plus kom senere end de andre tre modeller.

Analytikere i USA regner med, at de nye iPhone 15 bliver op til 200 dollars dyrere. (Foto: Weibo)

Apple ventes at komme med fire iPhone 15 udgaver – standard versionen,  15 Plus, 15 Pro og 15 Pro Max.

Vigtigste nyhed ser ud til at være, at de to dyre 15 Pro modeller får helt nye Bionic processorer, mens de to almindelige iPhone 15’ere får samme ”motor”, som iPhone 14 Pro og Pro Max har i dag.

Alle fire iPhone 15 skal til gengæld rumme større batterier, så de kan køre længere på en opladning end de nuværende.

Alle fire skal også have 48 megapixel kameraer, hvor de var forbeholdt iPhone 14 Pro og Pro Max i den nuværende årgang. Da måtte de to basis-modeller nøjes med 12 MP.

Værst ser det ud med priserne. Ifølge den velanskrevne avis «Wall Street Journal» skal iPhone 15 modellerne blive op til 200 dollars dyrere. Det vil sige op til 2.000 kroner i Danmark….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saab vender tilbage som elbil