Hjælp til internet-trængende danskere

OnePlus vokser, hvor andre falder

OnePlus 11 er en storsælger i Danmark. (Foto: OnePlus)

Mens smartphone-salget som helhed falder i Danmark, stormer det kinesiske mobilmærke OnePlus frem i dette lille land.

Ifølge analyse-firmaet GFK har OnePlus haft en salgs-fremgang på 25 procent i perioden fra januar til maj i år, når man sammenligner med samme periode for et år siden.

Det sker på trods af, at det danske smart-phone marked samlet set er gået tilbage med 15 procent i dette års første fem måneder.

Den stærke fremgang betyder, at OnePlus har placeret sig solidt som det tredje-største mobiltelefon-mærke i Danmark. Efter Apple og Samsung.

OnePlus ligger som nummer tre både over de seneste 12 måneder, det seneste halve år, tre måneder og i maj måned, viser de nye tal fra GFK.

Det er især OnePlus’ seneste topmodel 11 5G, der har drevet mærkets salg i vejret hos danske smartphone brugere.

Den ret nye OnePlus Nord CE 3 Lite er et stærkt udspil i budget-klassen for 5G-telefoner. (Foto: OnePlus)

Trods sine flotte specifikationer koster OnePlus 11 betydeligt mindre end de konkurrerende Galaxy S telefoner fra Samsung. Når man sammenligner med iPhone, er forskellen endnu mere markant.

At OnePlus 11 er populær, ses bl.a. ved, at OnePlus’ andel af totalværdien i markedet, er vokset med 18 pct. Den indikerer, at forbrugerne køber mange relativt dyre produkter af et mærke.

OnePlus 11 5G landede i de danske butikker den 16. februar. Siden da er salget af den nye flagskibs-model øget med 34 procent i de første fire måneder på markedet, når man sammenligner med sidste års topmodel OnePlus 10 Pro.

Samtidig er OnePlus 11 med 16 GB RAM og 256 GB lager den bedste sælgende Android toptelefon i Danmark i perioden fra februar og frem til den 1. juni.

OnePlus har for nylig styrket sin position i den lave ende af markedet for telefoner omkring 2.500 kroner. Det var med OnePlus Nord CE3 Lite, der som noget ret enestående i den prisklasse disker op med et kamera på 108 megapixel.

I begyndelsen af juli fylder OnePlus så sit hul op i mellemklassen, når den nye Nord 3 5G lanceres på det danske marked. Den ventes at blive prissat omkring 4.000 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp til internet-trængende danskere