Pas på disse Android-apps

Mus og tastatur til de krævende

(Foto: Logitech)

Hører I til dem, der skriver meget på jeres pc og har musen i hånden i timevis hver dag, finder I hurtigt ud af, at der er stor forskel på kvaliteten af dette udbredte tilbehør.

Det er netop denne målgruppe af travle mennesker, som Logitech henvender sig til med en stribe nye medlemmer af sin Premium Master familie.

Den er blevet endnu mere præcis i sin mekanik end før, og så har den fået en ny software, der skal gøre arbejdet mere glidende og skiftet mellem forskellige funktioner hurtigere.

MX Anywhere S musen fungerer præcist på næsten alle underlag inklusive glas. (Foto: Logitech)

Det nye Logitech tilbehør omfatter tastaturet MX Keys S og musen MX Anywhere 3S. Desuden fås de to plus en MX håndhviler i et MX Keys S Combo sæt.

Den nye Smart Actions feature i Logi Options+ app’en hjælper med at automatisere funktioner og kommandoer, som man gentager mange gange i løbet af sin arbejdsdag.

Fremover kan den stribe af aktioner gemmes i en enkelt knap, som rummer en makro til strømlining af brugerens workflow.

(Foto: Logitech)

App’en indeholder sågar en række præ-definerede Smart Actions, så man ikke selv behøver at ”optage” sekvensen manuelt.

Det nye Logitect MX Keys S tastatur er lavt og ergonomisk med taster, der er formet til brugerens fingerspidser. Man kan mærke, at man har aktiveret en tast, uden at den støjer som i et mekanisk tastatur.

Desuden kommer tastaturet med avancerede features som emojis og ”talk to text”, hvor man dikterer de ord og sætninger, man vil have skrevet ned.

Det trådløse MX Keys S tastatur fås i mørkegråt grafik eller i lysegråt. Tasterne er belyst, og lysstyrken indstiller sig automatisk til de skiftende lysforhold i det rum, brugeren sidder i.

Den nye MX Anywhere S er Logitechs mest avancerede trådløse mus. Den er ekstremt præcis med en følsomhed på 8.000 DPI og fungerer på stort set alle underlag – inklusive glas.

Museklikkene skal være helt lydløse, og reaktions-evnen er øget ved helt hjælp af en Logi Bolt USB-dongle, som sikrer en hurtig og sikker kommunikation mellem pc og mus.

Logitech MX-nyhederne lander i Danmark i juni enten via www.logitech.com eller hos udvalgte forhandlere. Tastaturet skal koste 899 kroner, musen 749 kroner og Combo-sættet 1.599 kroner. Logi Options+ app’en kan downloades gratis….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på disse Android-apps