USA stat bandlyser TikTok

Beats Buds bliver bedre

(Foto: Beats by Dre)

Apple har to bestsellere i sine AirPods og AirPods Pro, men Apple har skam andet og mere at byde på, når det gælder trådløse øretelefoner.

Hos Apples datterselskab Beats by Dre hylder man et andet design end hos ejerne, ligesom Beats’ hoved- og øretelefoner har et mere rock- og pop-fokuseret lydbillede end Apples egne ”buds.”

Beats’ øretelefoner klarer sig f.eks. uden den ”snot-klat” af en plastik-tunge, der hænger ud af ørerne, når man har musikken proppet i.

Det gælder også for de helt nye Beats Studio Buds+, som indeholder en hel række forbedringer i forhold til den hidtidige model uden ”+” i enden.

(Foto: Beats by Dre)

Designet af selve ørepropperne er uændret. Lige bortset fra farven af både øretelefoner og den medfølgende bæreæske.

Ud over standard-kulørerne sort eller elfenben-hvid fås de nemlig også gennemsigtige. Så kan man kigge ind til indvoldene og tjekke, om ens Studio Buds+ ligger til opladning uden at skulle åbne bæreæsken.

Beats følger dermed den mode, som den tidligere OnePlus boss Carl Pei skød i gang, da han sidste år lancerede sine Nothing phone (1) og Nothing buds (2). De er nemlig også transparente.

På de vigtigere punkter lydkvalitet og bærekomfort skal Beats Studio Bud+ bl.a. have fået nye akustiske ventiler, der sænker trykket inde i øretelefonerne.

(Foto: Beats by Dre)

De skal gøre øretelefonerne mere behagelige at have på i længere tid og samtidig sikre en meget klar lyd – f.eks. i forbindelse med stemmer.

temmer og telefon-opkald skal også lyde bedre, efter at Beats har udskiftet mikrofonerne og fintunet den underliggende audio-algoritme.

Rumlig lyd med Apple Spatial Audio hører ligeledes med til repertoiret til glæde for de sikkert mange Beats-brugere, der har abonnement på Apple Music.

Tilsvarende vil motionister og udendørs freaks sikkert være glade for, at Beats Studio Buds nu er vand-, sved- og regn-tætte efter IPX4 specifikationerne.

(Foto: Beats by Dre)

De helt store fremskridt skal vi længere ind i elektronikken for at finde:

Buds+ er således udstyret med en helt ny lydchip, som Beats selv har udviklet. Den skal først og fremmest sikre en 1,6 gange bedre aktiv støjreduktion (ANC).

Takket være tre gange større mikrofoner skal den såkaldte “transparency mode” være dobbelt så god som hidtil.

Beats har desuden indbygget et nyt filter, der skal eliminere lydmæssige bivirkninger, som ofte opstår, når man har en aktiv støjreduktion tændt.

En anden stor forbedring er sket i Beats øretelefonernes batterier. De kan nu køre 50 procent længere på en opladning end forgængerne.

I praksis vil det betyde, at Studio Buds+ spiller i op til seks timer med ANC tændt og i ni timer uden.

Husker man at lægge sine øretelefoner i bæreæsken, når de ikke er i brug, kan man klare sig uden stikkontakt i 36 timer.

Det tager to timer at lade Studio Buds+ fuldstændig op. Fem minutters opladning kan dog sikre en time længere med musik i ørerne.

(Foto: Beats by Dre)

 

Bruger man Beats øretelefonerne sammen med andre Apple-enheder, har de automatisk parring via iCloud. Et enkelt tryk på en knap, og forbindelsen er etableret med f.eks. Apple Watch.

Dertil kommer fuld kompatibilitet med indtalte ”Hey Siri” kommandoer og med Apples ”Find My” netværk.

Endelig accepterer Beats – modsat Apple selv – at der findes en verden uden for æblerne:

Derfor fungerer de nye Studio Buds+ også fint med Android telefoner og tablets. De har Google Fast Pair, Google Find My Device samt multi-point, så øretelefonerne kan være forbundet til to signalkilder på samme tid.

Beats Studio Buds+ er netop landet i Apples online shop, men uden angivelse af hvornår de kan leveres. Prisen ligger på 1.599 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA stat bandlyser TikTok