OnePlus 7 Pro i cremet kulør

Syv nye MacBooks på vej

Hvis du overvejer at købe en ny bærbar pc – og den gerne må være fra Apple – kunne der være en masse af glæde sig til. Ifølge det amerikanske medie MacRumors har Apple nemlig op til syv nye MacBook modeller på vej i de kommende måneder.

MacRumors har studeret de registreringer af nye laptop modeller, som Apple har foretaget i Europa på det seneste. Dem er der hele syv af. Det giver dog ikke nogen garanti for, at alle kommer på markedet. Kun, at Apple udvikler på så mange forskellige nye MacBooks.

Typemodellerne, som MacRumors har gravet frem, siger heller ikke meget om indholdet af hver nye laptop – A2141, A2147, A2158, A2159, A2179 og A2251.

En af dem gemmer uden tvivl en nye MacBook med 12 tommers skærm. Andre gode gæt kunne være en ny MacBook Air og den længe vede store MacBook Pro med 16 tommers display. Andre nye MacBook Pro’er kommer nok ikke lige nu og her. Det er jo kun et par måneder siden, at Apple viste Pro nyheder sidst.

Apples seneste MacOS Catalina styresystem vil køre på de nye MacBooks.

Spørgsmålet er, hvornår Apple slipper de nye MacBooks løs. Det kunne være ved et separat event til efteråret eller i forbindelse med 11. generation af iPhones til september. Ved samme lejlighed ventes Apple også at præsentere en opfrisket iPad.

Og når vi nu lige er ved MacBooks – så præsenterede Apple forleden sin nye opgradering af MacOS styresystemet. Den har kælenavnet Catalina.

Langt de fleste nyere Apple computere vil kunnekøre med den nye version af styresystemet: Man skal have en meget gammel Mac, før Catalina bliver et problem.

Ifølge Apple vil det nye MacOS være bagud kompatibel med Mac modeller fra 2012 og nyere. Det vil sige alle MacBook Air fra 2012 eller senere, MacBook laptops fra 2015, MacBook Pro fra 2012, Mac Mini fra 2012, iMac fra 2012 of iMax Pro fra 2017 samt Max Pro fra 2013 og nyere,

Det er lidt bemærkelsesværdigt, at Apple er mere loyal over for sin brugerskare af Mac-ejere end det tilsvarende folkefærd med iPhones. Her er kun telefoner fra iPhone 6 og 6 Plus og nyere kompatible med det kommende iOS 13 styresystem….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus 7 Pro i cremet kulør