Vis af med hovedet

Her er de 10 hurtigste Android mobiler

Verdens hurtigste mobil – ROG Phone 7 Pro. (Foto: Asus)

Man kan vurdere sin ønske-mobil på flere mere eller mindre relevante måder.

Nogle kigger først og fremmest på prisen. Andre fokuserer på kamera-kvaliteten, mens et stigende antal bedømmer kvaliteten efter tophastigheden.

Den er især vigtig for gamere, som vil udnytte de nyeste og mest avancerede computerspil til den sidste billedpixel på skærmen.

Derfor kan det være lidt relevant at kigge på den månedlige hitliste, som det kinesiske https://www.antutu.com/en/index.htmAnTuTu test-program udsender.

OnePlus’ populære model 11 er er fint bevis på, at man ikke behøver at være en top-tunet gamer-mobil for at placere sig blandt verdens hurtigste. (Foto: OnePlus / Kina)

Hitlisten har desværre kun Android telefoner med, så man ikke direkte kan sammenligne med de stærkeste iPhones.

Alligevel er det f.eks. interessant at konstatere, at samtlige toptelefoner på AnTuTus netop offentliggjorte april-rangliste er udstyret med Qualcomms seneste Snapdragon 8 Gen 2 processor.

Desuden viser AnTuTus seneste hitliste, at også ikke-gamer-telefoner kan blande sig i toppen. Man behøver altså ikke købe en dyr spilmobil for at få fat i en meget hurtig smartphone.

Desværre indeholder den nye rangliste også en række topmobiler, som ikke sælges ad officielle kanaler på det danske marked.

(Grafik: AnTuTu)

 

Det gør heldigvis den hurtigste Android telefon på markedet – nemlig Asus ROG Phone 7 Pro. Det er en gamer-mobil, der slår alle andre klart i tophastighed.

Mere oplagt får et bredt publikum er nok, at OnePlus 11 placerer sig som verdens fjerde-hurtigste Android telefon. 11’eren er en universal-model, der sælges til en attraktiv pris.

Her er AnTuTus aktuelle Top-10 liste. De enkelte tempo-test værdi kan du studere i den separate grafik:

  1. Asus ROG 7 Pro
  2. OPPO Find X6 Pro
  3. Nubia Red Magic 8 Pro+
  4. OnePlus 11
  5. Vivo X90 Pro+
  6. iQOO 11 Pro
  7. iQOO 11
  8. Xiaomi 13 Ultra
  9. Meizu 20 Pro
  10. Redmi K60 Pro

Asus ROG Phone 7 Pro og OnePlus 11 er de to eneste af telefonerne, som kan købes bredt på det danske marked. Den nye Xiaomi 13 Ultra kommer først senere.

OPPO, Vivo og iQOO er søsterselskaber til OnePlus, mens Nubia ejes af den kinesiske telegigant ZTE.

Redmi er en Xiaomi-datter, mens Meizu tilhører den kinesiske Geely koncern, som de fleste kender fra bilmærker som Volvo og Polestar….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vis af med hovedet