Fiber bliver vildt hurtigt

Er iPad bedre end iPhone?

Den første iPhone SE .(Foto: Daniel Romero / Unsplash)

Bare fordi man har brugt en mindre formue på at købe en ny iPhone 12, behøver man ikke være tilfreds med sin nye investering. Mange Apple brugere er faktisk mere glade for deres gamle iPhones.

Samtidig synes folk, at iPads fungerer meget bedre end iPhones. Især overgår iPads de nyere generationer af dyre iPhone modeller.

Det viser en ny analyse, som softwarehuset bag den populære AnTuTu test-app har foretaget i perioden første til 31. januar. Altså på et tidspunkt, hvor alle de nye iPhone 12 modeller er kommet på markedet.

Den iPhone, som opnår den højeste tilfredshed, er faktisk den billigste. Det er første generation af iPhone SE, der blev solgt mellem 2016 og 2018.

Resultatet er bemærkelsesværdigt, fordi markedet i dag er domineret af smartphones med store skærme næsten uden rammer omkring.

Første generation af iPhone SE kom derimod med et lillebitte display på fire tommer, der var pakket ind i tykke rammer.

Ikke desto mindre var SE i lange perioder den mest solgte iPhone i Danmark. Især var den populær hos piger og kvinder.

Den store iPad Pro med 12,9 tommer skærm har flest tilfredse brugere. (Foto: Apple)

iPhone SE kommer ind på en flot andenplads hos AnTuTu, men man ikke slå Apples iPad Pro 12,9 tommer af pinden som den bedst fungerende af alle.

Den store og ret dyre iPad opnår højeste tilfreds med 99,5 procent i den nye undersøgelse. Den position har tabletten holdt fire måneder I træk.

iPads dominerer I det hele taget den Top-10, som analytikerne har lavet på basis af input fra mange tusinde Apple-brugere verden over.

Syv af ti pladser er besat af både nye og gamle iPad modeller. Blandt de tre iPhones på listen, er ikke en eneste fra de nye 12’ere eller fra den et år ældre generation 11.

Heller ikke den ret nye iPhone SE 2020, der kom sidste år, har fundet vej til de Apple telefoner, som folk er gladest for.

Om det skyldes, at Apple er begyndt sjuske med produktionen af sine iPhones, skal jeg ikke kunne sige. Men resultaterne er alligevel tankevækkende.

Her er AnTuTus nye liste over de 10 iOS apparater, som brugerne er mest tilfredse med for tiden:

  1. iPad Pro 12,9 tommer – 99,5 pct.
  2. iPhone SE – 98,07 pct.
  3. iPad Pro 9,7 tommer – 98,05 pct.
  4. iPad mini4 – 97,35 pct.
  5. iPad Pro 2 10,5 tommer – 97,30 pct.
  6. iPhone 6s Plus – 97,21 pct.
  7. iPad-Air 2 – 97,2 pct.
  8. iPad Pro 4 11 tommer – 96,98 pct.
  9. iPhone 6s – 96,81 pct.
  10. iPad 5 – 96,62 pct.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiber bliver vildt hurtigt