Disse pc’er har superkræfter

Mercedes får TikTok og selfie kamera

(Foto: Mercedes-Benz)

Det kan godt være, at Tesla henter de fleste overskrifter, fordi elbil giganten får anden gang på kort tid sætter priserne ned.

Rent teknologisk har Mercedes-Benz noget mere spændende på bedding. Nemlig de første billeder af femte generation af E-klassens luksus-limousiner.

Udendørs ligner den nye E-klasse sig selv. Det samme gør kabinen, når man lige ser bort fra instrument-brættet. Det bliver formentlig markedets mest avancerede.

Foran fører og forsæde-passager ruller Mercedes nemlig en helt ny ”Superscreen” ud i hele bilens bredde.

(Foto: Mercedes-Benz)

Det er en smule mindre end det gigantiske display, som tyskerne præsenterede i deres dyre MQS elbil, men E-klassen er jo også noget billigere. Desuden betragter mange E-klassen som den klassiske Mercer.

De fleste fabrikanter bruger en hel hærskare af chips til at styre hvert sit display i bilen. Det gør systemerne mere komplicerede med risiko for flere fejl.

Mercedes går den modsatte fej i sin nye E-klasse. Her sidder én central og stærk processorer, der klarer det hele.. Både indholdet foran chaufføren og på den den separate skærm foran forsæde-passageren.

Hele herligheden er gemt under et stort glaspanel, der gemmer på mange både praktiske og sjove features og detaljer.

(Foto: Mercedes-Benz)

Den nye E-klasse har f.eks. et indbygget selfie- eller web-kamera indbygget i instrument-brættet. Det kan bruges til at holde video-møder med Zoom eller Webex, når man er ude at køre.

Mercedes har også integreret det populære TikTok sociale medie i sin nye limousine, selvom man ellers skulle tro, at Linkedin var mere oplagt til den typiske ejer af en E-klasse.

Tyskerne regner dog med, at også de mere voksne og velbjergede generationer er blevet mere legesyge.

Derfor har fjerde generation E-klasse en håndfuld spil-apps indbygget, som kan bruges på den nye ”superskærm”. Det er f.eks. en version af ”Angry Birds.”

(Foto: Mercedes-Benz)

Måske en god idé, så chaufføren kanaliserer sin aggressivitet ned i spillet i stedet for på andre bilister, der irriterer ham eller hende i trafikken.

Hele den digitale underholdning om bord kan styres fra en ZYNC portal med kunstig intelligens, der er ekstra-udstyr. Den giver adgang til video- og musik-streaming, spil, nyheder og andet on-demand indhold.

Andre lækkerier, man kan købe sig til i den nye E-klasse, er et aktivt Ambient lys-system og et suverænt Surround Sound anlæg fra den tyske high-end fabrikant Burmester. De levere lyd fra 17 integrerede højttalere.

Den nye Mercedes-Benz E-klasse ruller ud på danske gader og veje til sommer….

(Foto: Mercedes-Benz)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse pc’er har superkræfter