HTC mobil til Metaverse

Her er en el-SUV til ungerne

(Foto: Shark Wheels)

Egentlig skulle man tro, at det var levnet fra en klassisk Disney tegneserie, men Shark Wheels mente det dybt seriøst, da man for otte år siden lancerede et skateboard med firkantede hjul.

Siden har der været meget tavst om det iderige lille firma fra Californien. Nu dukker det op igen med sine firkantede hjul, men denne gang placeret på små elbiler til børn.

Hjulene skal være inspirerede af hajens kæber – deraf også firmanavnet. Grundlæggende er de firkanter med afrundede kanter, der efterlader er dæk-aftryk a la en slanges bevægelse.

Slangen kan man også identificere, når man ser elbilen forfra, mens den ser noget mere klodset ud fra siden.

Det ser lidt mærkeligt ud med de firkantede hjul på en Shark SUV. (Foto: Shark Wheels)

Ifølge fabrikanten er hjulene slet ikke kantede at køre på. Det har samme glidende rullen som et cirkelrundt hjul og står desuden bedre fast på et glat underlag, på sand og vand.

Det skal gøre de to nye Shark SUV og Shark UTV særligt velegnede til at lave små offroadere til børnebrug.

Elkøretøjer, som ungerne kan bevæge lige derhen, hvor de har lyst. I haven, på grus, i skoven, på stranden eller ud i mudderet.

Med sine mål på 100 gange 65 gange 72 centimeter har Shark SUV plads til et enkelt barn ombord. Der er to indbyggede elmotorer på hver 35 watt.

Elbiler til små størrelser mellem ét og otte år. (Foto: Shark Wheels)

Shark UTV måler så 130 gange 85 gange 91 centimeter og har to sæder til små mennesker. Her er elmotorerne også kraftigere, nemlig på 40 watt.

På begge elbiler sidder 10 tommers store og firkantede dæk. Begge har affjedring ved hvert hjul, og bilerne kan køre enten langsomt eller en smule hurtigere.

Selvfølgelig indeholder legebilerne også elektroniske features. Der er digital instrumentering, diskolys og en indbygget musik-afspiller med Bluetooth.

Det indbyggede 12 volt / 7 Ah batteri har kræfter nok til 45 minutters kørsel efter otte timers opladning ved en stikkontakt.

Nervøse forældre har Shark Wheel selvfølgelig taget hensyn til. Derfor kan begge biler fjernstyres fra de voksne smartphone eller tablet.

Shark SUV skal kunne styres af fremmelige børn mellem ét og fem år. Den større UTV kræver en alder på to til otte år.

Shark Wheel forsøger lige nu med rimelig succes at skaffe kapital til en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Indiegogo.

Her kan interesserede forudbestille de små elbiler til særpris. Sharp SUV skal koste fra 289 dollars eller ca. 2.000  kroner, mens man skal bløde fra 489 dollars eller 3.430 kroner for den større Shark UTV.

Om alt går vel, skal kunderne få deres elbiler til november. Lige i rette tid til årets julegave til familiens mindste.

Bliver de skægge elbiler en succes, vil Shark Wheel forsøge sig med sine firkantede hjul på en række andre platforme. Det kunne f.eks. være på kufferter, kørestole, til landbrugs-redskaber og el-scootere….

UVT modellen med plads til to børn. (Foto: Shark Wheels)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HTC mobil til Metaverse