Test: OnePlus 11

Spil musikken mere grønt

(House of Marley)

Flere og flere fabrikanter af IT, telefoner, tv osv er hoppet med på klima-bølgen og pakker f.eks,. deres produkter ind i genbrugs-emballage.

Andre går skridtet videre og benytter f.eks. aluminium og plastik fra genbrug til dele af deres laptops.

Længe inden det blev mode, havde amerikanske House of Marley dybt-grønne briller på i sine Hi-Fi og musik-relaterede gadges.

Det gælder også for de nye Get Together Mini højttalere, hvis kabinetter er fremstillet af bambus. Desuden kommer alle plastik- og kunststof-dele fra genbrug.

(House of Marley)

Ud over det klima-rigtige aspekt ligner nyheden meget andre handy Bluetooth højttalere i den bedre klasse::

Indendørs sidder således to bas/mellemtoner på 2,5 tommer samt to diskant-tweetere. Dertil kommer en passiv bas-radiator, der giver ekstra fylde på de lave toner.

Get Together Mini er forsynet med mikrofon, så den kan bruges til håndfri telefoni sammen med den smartphone, musik og samtaler streames fra.

Den nye Bluetooth version sikrer, at bambus-højttaleren fungerer over afstande på 13 meter. Samtidig holder det indbyggede batteri højttaleren kørende i 10 timer.

(House of Marley)

Den medfølgende app sørger for, at House of Marley nyheden er kompatibel med både iPhones og Android telefoner. Desuden har højttaleren et USB-stik, så den via kabel kan sluttes til f.eks. husets stationære stereo-anlæg.

Som navnet mere end antyder, har fabrikanten en direkte forbindelse til den legendariske reggae-musiker Bob Marley. Ham med bl.a. super-hittene “I Shot the Sheriff”, “One Love” eller “People Get Ready”.

Nu om dage er det Marleys børn og familie, der fører hans navn videre i en serie af musik-enheder som højttalere, pladespillere og øretelefoner. Alle er fremstillet af bæredygtigt bambus.

Den nye udgave af House of Marleys Get Together Mini fås i tre farver. Prisen ligger på 120 dollars eller ca.    kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test: OnePlus 11