IceBox er en smart anti-købe app

Snapshots til Snapchat

Snapchat har ikke haft den forventede salgs-succes med sine Spectacles briller med indbygget videokamera og trådløst Bluetooth.

Salget er gået i stå her i sommer af de ellers smarte briller, som man kunne bruge til at optage små videoer og sende direkte til ens profil på det sociale medie Snapchat.

Måske ledelsen hos Snap Inc. – det hedder det børsnoterede selskab bag Snapchat – kigge indenfor hos de kreative hoveder hos prisbelønnede 2-LA Design i Los Angeles. De har nemlig et godt forslag til afløser for brillerne: Snapshot ringen.

Snapshot indeholder i princippet samme kamera og Bluetooth teknologi som brillerne. Blot pakket ind i et helt nyt design, som man måske kunne kaldes et slags digitalt monokel.

Snapshot er nemt at bære rundt på. Nyheden kan snildt ligge i en hånd eller en lomme, og så et den do-nut lignende indpakning solid, vandtæt og holdbar.

Snapshot kameraet kan let placeres i f.eks. en nøglering.

Når man vil tage et billede eller en video, bruger man blot ringens midte som en slags optisk søger. Sidder motivet ”lige i øjet”, trykker man på en lille knap på ringens side, og optagelsen er i hus. Man kan vælge at lagre det i Snapshot’s egen lille flash hukommelse til senere brug eller sende det straks via en mobiltelefon til Snapchat, så alle vennerne kan se med.

2-LA Design har forbedret objektivet i forhold til de linser, der sidder i Snapchat Spectacles brillerne. Man kan således tage 3-D billederne, ligesom man fra ringen kan lægge f.eks. emojis og tekster ind i motivet.

Lige nu er Snapshot kun et koncept, men et rigtig godt af slagsen. Det fortjener at blive et produkt, alle kan købe. Det giver jo helt nye mulighed for social deling….

Her ses nogle af de værktøjer til billed manipulering, der skal følge med Snapshot kameraet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IceBox er en smart anti-købe app