Polestar får nye Google Maps

Pust og se, om du har Corona

(Foto: Opteev Technologies)

Hvis det står til det amerikanske health-tech firma Opteev, skal det fremover ikke længere være nødvendigt at købe en bøvlet Corona selvtest på apoteket eller stille sig i kø til en kviktest.

I stedet kan man bare puste i denne lille gadget, der godt kan minde om en alko-tester.

ViraWarn advarer dog ikke om sprut-promiller, men om Corona eller smitte med andre virus som f.eks. influenza.

ViraWarn, der ligger til godkendelse hos de amerikanske sundheds-myndigheder FDA, benytter små moduler. De kan hver opdage forskellige vira og udskiftes nemt i puste-dimsen.

(Foto: Opteev Technologies)

ViraWarn benytter en silke-baseret bio-sensor, der kan måle de elektriske impulser fra virus i åndedræts-vejene. En indbygget processor med kunstig intelligens (AI) vurderer resultaterne og filtrerer fejl og usikkerheder fra, hævder Opteev Technologies fra Bangkok.

Brugeren skal blæse to gange i ViraWarn. Måleresultatet af, om man er smittet eller ej, får man på mindre end 60 sekunder. Det vises på farvede LED. Gæt selv i hvilke farver.

De enkelte moduler skal kun udskiftes, når de har vist positive – altså smittede – resultater. Ellers kan de bruges dagligt i to-tre uger.

ViraWarn blev præsenteret første gang for den store offentlighed i forbindelse med det netop afsluttede CES Show 2023 i Las Vegas. Priser offentliggøres først, når de amerikanske myndigheder har godkendt produktet….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polestar får nye Google Maps