Vi deler mindre online

Computerspil til små fingre

Moderne smartphones er efterhånden ved at blive så store, at man svært kan have dem i lommen på et par stramme sommerbukser eller kan gemme dem i små tasker.

Den nye PocketSprite er markedets mindste spillemaskine. Ikke større end at den snildt kan hænge i ens nøglebundt eller forsvinde i selv meget små lommer.

Så kan man have sine elskere retro spil med sig overalt. Fra Nintendos ”Mario” til ”Sonic” fra Segas Master spillekonsoller.

 

Selvfølgelig kan PocketSprites lille farvedisplay med de store seks tommers skærme på moderne smartphones. Mini-konsollen kan heller ikke bruges til at tale i telefon, surfe på internet, se video eller til at streame musik fra Spotify.

PocketSprite har til gengæld en hemmelighed, som ingen smartphone kan matche. Den har indbyggede emulatorer til både Nintendo og Sega, så man kan afspille de goe gamle spil-klassikere på den lillebitte maskine.

Skærmen er i øvrigt slet ikke ringe. Den er i moderne OLED teknologi og hurtig, så den kan vise animationer med over 60 billeder i sekundet. Den er tilmed gemt bag Gorilla glas, så den ikke kan ridses eller tage skade af stød, bump og et fald på gulvet.

 

PocketSprite rummer en lille højttaler, hovedtelefon stik, Wi-Fi og Bluetooth, så man kan hente nye spil trådløst fra internet. Meget smart har konsollen også en ”instant on” funktion. Med den kan man sætte sine spil på pause og fortsætte, hvor man slap.

De to integrerede emulatorer hedder GNUBoy og SMS Plus. De gør det muligt at køre alle spil til Nintendo Game Boy, Game Boy Color, Sega Master System og Sega Game Gear.

Den originale PocketSprite er pakket ind i solidt ABS plastik. Her i juni kommer desuden en PocketSprinte Deluxe Edition, hvor plastikken er afløst af en solid blok af aluminium, som spillemaskinen er skåret ud i.

Den almindelige PocketSprite koster beskedne 55 USD eller ca. 350 kroner. Luksus-udgaven i flyvemaskine aluminium skal man betale 199 USD for – ca. 1.300 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi deler mindre online