Robot kæledyr får comeback

Dustin vil sælge brugt IT

(Foto: Thisis Engineering RAEng / Unsplash)

Det er blevet god takt og tone at gå ind for genbrug, bæredygtighed og cirkulær økonomi i it- og telebranchen.

Stort set alle mobil- og pc-fabrikanter pakker nu deres produkter ind i genbrugs-pap. Flere og flere bruger aluminium og plastik fra genbrug, og mange er begyndt at sælge brugte mobiler, der er shinet op til at ligne helt nye.

Den store svenske online it-forhandler Dustin følger nu op med sin egen version af genbrug. Dustin er nemlig gået i samarbejde med netværks-giganten Cisco om at sælge brugt netværks-udstyr.

Initiativet til at sælge brugte netværk til en god pris ruller Dustin ud på alle sine markeder. Det vil altså også sige i Danmark.

Tilbuddet henvender sig først og fremmest til større virksomheder og den offentlige sektor, men Dustin regner bestemt også med, at der vil være interesse hos mindre og mellemstore it-brugere.

De brugte Cisco produkter sælges med fuld støtte og garanti fra Cisco. Dustin tager desuden også imod brugt Cisco udstyr, så hardwaren kan genbruges på en forsvarlig måde.

Michael Haagen Petersen,  der er EVP Large Corporate & Public Nordic hos Dustin, siger, at Cisco aftalen er et vigtigt skridt i retning af Dustins mål om at være 100 procent cirkulær i 2040:

”Vi vil gerne gøre det nemmere for virksomheder og den offentlige sektor at blive mere bæredygtige på det teknologiske område….”

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Robot kæledyr får comeback