Twitter brugeren er mand

Fra mandag koster Twitter

(Foto: PhotoMix / Pixabay)

Twitter havde ikke succes med sit første forsøg på at få folk til at betale for at bruge det sociale medie – nemlig en officiel verifikation med ekstra fordele.

Sent lørdag meddelte Twitter så, at man relancerer sit Blue abonnement med start fra mandag den 12. december – altså i morgen.

Twitter Blue abonnenter får adgang til at poste længere videoer end normalt. Videoerne kan være I Full HD opløsning på 1.080 punkter. Man vil se færre reklamer på skærmen, og det vil være muligt at redigere og rette i allerede afsendte tweets.

Twitter lover ikke, at alle disse features vil være til rådighed straks fra i morgen. Kun, at de kommer.

Oprindeligt lancerede Twitter sit nye Blue abonnement i begyndelsen af november og dengang kun til iPhone brugere, der skulle betale otte dollars eller ca. 55 kroner pr. måned.

Twitter måtte dog stoppe udrulningen, fordi platformen blev oversvømmet af verificerede ”trolls”, der skabte kaos i det sociale medie.

(Foto: Twitter / Twitter)

Den nye og forbedrede udgave af Twitter Blue henvender sig også til brugere af iPhone og iPad. Ikke et ord om Android eller Windows.

Abonnementet skal nu koste godt 80 kroner om måneden, hvis man tegner det gennem Apples App Store. Køber man abonnementet direkte hos Twitter, er prisen fortsat otte dollars.

Forskellen skyldes, at Apple tager 30 procent i kommission for salg af apps. Det beløb sparer man ved at handle udenom Apples App Store.

For at sikre Blue abonnementet bedre indfører Twitter en række ekstra adgangsregler: Først og fremmest skal brugere, der gerne vil have det blå flueben vist på deres profil, registrere sig med et valid telefonnummer, efter at de har tegnet abonnementet.

Herefter kan Twitter Blue abonnenter frit ændre deres online-navn eller vise navn og profilfoto sammen – med det blå verifikations-bevis ved siden af.

Samtidig forbeholder Twitter sig ret til at kontrollere abonnenternes status online opførsel og identitet løbende. Er der problemer, vil det blå flueben blive fjernet.

I løbet af næste uge vil Twitter også begynde at lancere nye flueben i guld og grå. Den gyldne status er forbeholdt virksomheder, mens den grå er beregnet til den offentlige sektor og organisationer….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twitter brugeren er mand