Danmark slet ikke billig med internet

Twitter opfinder super-følgere

(Foto: Twitter)

Alle sociale medier forsøger at finde metoder til at tjene ekstra penge på sine brugere. Facebook er nærmest verdensmester i at gøre det ved f.eks. at tilbyde person-fokuserede reklamer til annoncer. Til gengæld har Twitter ikke været så dygtig på den front.

Det skal der nu ændres på med Twitters nye Super Followers feature. Desuden introducerer Twitter Communities, der minder rigtig meget om Facebooks grupper.

Super Followers gør det muligt for populære Twitter brugere at tage penge fra deres følgere. De skal betale ekstra for at få lov til at se ekstra indhold som særlige tweets, fotos, videoer osv.

Hvis I besøger YouTube meget, vil I formentlig kunne genkende ideen bag Super Followers. Google bruger den til betalte abonnementer på YouTube kanaler. De giver adgang til f.eks. eksklusive “first looks”, spørgsmål/svar sessioner med kunstnere, baggrunds-video osv.

Twitter ser Super Followers som en mulighed for at lokke populære personer og kendisser til at flytte over i dette sociale medie fremfor f.eks. Instagram.

De kan nu tjene mange penge på deres følgere, selvom Twitter (naturligvis) tager en procentdel af omsætningen for at tilbyde den nye feature.

(Foto: Twitter)

Twitter har endnu ikke meddelt officielt, hvornår Super Followers bliver åbnet. Twitter er dog begyndt at vise skærmbilleder, så det varer nok ikke længe.

Den anden nye feature – Communities – skal gøre det nemmere for nye Twitter brugere at finde sig til rette i det sociale medie. Det kan ofte være uoverskueligt, fordi Twitter som udgangspunkt er mindre struktureret end ærkerivalen Facebook.

Som nævnt er Communities en kopi af Facebook Groups. Her kan folk åbne eller melde sig ind i grupper, der handler om bestemte emner.

Det kan være lige fra katte og orkideer til gamle tog eller frimærker. Communities skal sikre, at brugerne automatisk vil se flere tweets om det bestemte emner.

Groups har været en stor succes for Facebook, så der er al mulig grund for lillebror Twitter at planke ideen….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark slet ikke billig med internet