Danmark på den grønne gren

Mus på en anderledes måde

RollerMouse Pro. (Foto: Contour Design)

(Opdateret) Alle kender en computermus. Mange elsker at have den i hånden for at styre sin pc, mens andre foretrækker at bruge pege-paneler eller styre direkte på skærmen.

Contour Design bryder med det konventionelle design af computermus: SliderMouse Pro skal nemlig øge ergonomien og dermed undgå arbejdsskader hos brugerne.

SlideMouse Pro er en videreudvikling af den allerede velkendte RollerMouse, som Contour Design samtidig har lanceret i en forbedret Pro version.

Arbejdsskader bliver normalt forbundet med håndværkere med hårdt fysisk arbejde, men de eksisterer bestemt også hos personalet, der sidder ved skrivebordene.

Denne situation kender mange af os, der sidder i mange timer ved computeren hver dag. (Foto: Contour Design)

Ømme muskler i håndled, arme og skuldre er udbredte hos mange mennesker, der sidder i timevis foran computeren hver dag.

De er målet for Contour Design, hvis muse-produkter udviklet til at støtte kroppens naturlige holdning.

Det sker gennem reduktion af greb og navigation fra central position og dermed gøre det muligt for folk at ændre deres arbejdsvaner og kropsholdning.

De to nye SliderMouse Pro og RollerMouse Pro fremtræder i et skandinavisk design. Samtidig kommer alt hårdt plast i musene fra genbrug. Begge produkter er på markedet….

Her ses den nye SliderMouse Pro. (Foto: Contour Design)

Den nye RollerMouse Pro er designet på en anden måde. (Foto: Contour Design)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark på den grønne gren