Vil Google folde sig ud?

Tank strøm til bilen i Netto

(Foto: Markus Roider / Pixabay)

Netop nu, hvor elpriserne er steget så meget, at det ikke længere kan betale sig at køre i elbil, begynder ladestationerne at dukke op i store antal.

Tidligere var mangel af steder, hvor man kunne fylde sin elbils batterier op, nok et argument for at blive i benzinens og dieselens verden.

Når man ikke lige boede i en større by, var der laaangt mellem ladepunkterne. Og når der endelig var en i de mindre provinsbyer og på landet, skulle man dele strøm-adgangen med et stigende antal andre elbilister.

Den situation ændrer sig seriøst. Den jyske energi-gigant Norlys er i gang med at opsætte et større antal. Ved Storebælt bygges landets største ladepark, og nu følger Salling Group efter.

I øjeblikket kan man f.eks. lade op på flere måder i sin lokale Netto. Det kan være med en pakke smøger, en dåse energi-drik eller noget mere sundt.

Snart vil p-pladserne ved Netto, Føtex og Bilka supermarkeder være markeret med et symbol som dette. (Foto: Red Dot / Unsplash)

I løbet af et de kommende tre år vil en stor del af landets Netto butikker også en ladestation til hurtig opfyldning af elbilers batterier.

Sammen med Bilka og Føtex hører Netto nemlig til Salling Group, der har lavet en aftale med elselskabet Clever om at opsætte 1.000 lade punkter inden udgangen af 2025.

Salling Group markerer på den måde, at elbilens batteri bliver lige så vigtig som supermarkedets indkøbsvogne og mobile tilbuds-apps.

Rigeligt med p-pladser er allerede i dag et vigtigt argument for at vælge et supermarked frem for et andet.

Ladepunkter til elbiler kan også blive det samtidig med argumentet, at man bidrager til landets og samfundets grønne omstilling….

Indtil videre har Salling Group bestemt, hvor 785 af de 1.000 bestilte ladepunkter skal placeres ved Netto, Føtex og Bilka supermarkeder. (Illustration Salling Group)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil Google folde sig ud?