Leica prøver for anden gang

VW indtager kontoret

(Foto: VW Norge)

Alle kender Folkevogn. Golf, Polo, boble eller rugbrød er blevet del af vores hverdags-sprog gennem generation. Nu skal vi så vænne os til de elektriske ID-modeller.

Den tyske VW-koncern er dog meget andet. Den omfatter f.eks. også Porsche, Skoda, Audi og Seat samt lastbil-fabrikkerne Scania og MAN.

Alt dette har med biler og motorer at gøre. Hvem kunne drømme om, at Folkevogn nu også vil køre ind på vores kontorgulve?

Med en high-tech’et kontorstol, der har både elmotor, horn, stereo-anlæg lygter og anhænger-træk integreret.

I stolens ene armlæn har Folkevogn integreret en touch.skærm til betjening af de mange features. (Foto: VW Norge)

 

Målet for VW’s ingeniører og designere var at bringe så mange features fra deres biler som muligt ind i en skrivebordsstol.

Først og fremmest kan man bruge nyheden til at futte rundt på kontoret med. Stolen har en tophastighed på 20 kilometer i timen, og dens batteri giver en rækkevidde på 12 kilometer.

Alt rigeligt til at kigge forbi de fleste kolleger, besøge toilettet og tage en tur i kantinen uden at rejse sig fra sin kontorstol.

For at undgå kollisioner og andre uheld i løbet af arbejdsdagen er stolen udstyret med både forlygter og bremselys bagpå.

Der er signalhorn, bak-kamera og sensorer 360 grader rundt, som reagerer, hvis man kommer for tæt på andre eller andet.

Undervejs skal brugeren af den avancerede skrivebordsstol naturligvis ikke kede sig. Han eller hun kan derfor dreje op for streamet musik via stolens indbyggede stereo-forstærker og højttalere, der betjenes via en touch-skærm i de ene armlæn.

Endelig kan gamer-fans få et joystick eller en controller integreret i det andet armlæn. Da computer-spillere ofte holder af blinkende lysshows, har VW også indbygget flere kæder af LED-lamper til formålet.

Til sidst skal nævnes, at den nymodens skrivebords-stol har både sædevarmer, trådløst Bluetooth og Wi-Fi. Man skulle jo nødigt miste forbindelse til omverdenen.

Hele herligheden er bygget i solidt aluminium og stål og lakeret i metallic farver. Hjulene er på fire tommer og hviler på letmetal-fælge.

Skrivebords-stolen har både integreret for- og baglygter samt LED lysshow. (Foto: VW Norge)

Undervejs i hele denne opremsning glemte jeg helt at fortælle, at skrivebordsstolen og har sit eget bagagerum. Sådan et er altid vigtigt for VW købere.

I stolens tilfælde er der tale om et lille stuverum, hvor der er plads til en laptop, papirer og håndtaske.

Er det ikke tilstrækkeligt, har Folkevogn forsynet kontorstolen med anhængertræk – eller jydekrog, som den ofte tituleres. Den kan så bruges til at slæbe arkivkasser eller rengørings-grejer rundt – under forudsætning, at der på hjul.

Desværre ser det ikke ud til, at VW vil sætte det herlige møbel i storproduktion, selvom der uden tvivl er et marked for den slags.

Stolen er et PR-stunt fra Folkevogns norske datterselskab. Det vil sende møblet rundt til udstillinger og events, hvor der vil være mulighed for en prøve-sidning og -kørsel….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leica prøver for anden gang