Til dem, som sover på siden

Super sej og solid

(Foto: DOOGEE)

De fleste kinesiske DOOGEE telefoner minder om rå offroadere som Suzuki Jimny, Landrover Defender eller klassiske Jeeps. De kan tåle det meste og lidt til, men er ikke specielt komfortable at omgås i det daglige.

Helt anderledes med den nye DOOGEE S96 GT. Med sin gyldne lakering og en række nye luksus-features er mobilen hoppet nogle klasser op til Range Rover, Mercedes G-klasse eller de store Jeeps, der også gør en god figur på almindelige veje og gader.

DOOGEE e S96 GT opfylder således både de skrappe IP68, IP69K og militære MIL-STD-810H standarder for vand, støv og robust fremtræden.

Telefonen tåler således fald fra 1,8 meters højde og ned på sten. Den kan ligge på bunden af 1,5 meters vand i 30 minutter uden at drukne. Og så fungerer mobilen ved temperaturer fra minus 55 til plus 70 graders Celsius.

Håndværker-telefonen kan også klædes i “jakkesæt, så den ser helt civil og elegant ud. (Foto: DOOGEE)

Prøv at udsætte en almindelig iPhone, Samsung eller OnePlus for den slags tortur. Den overlever de ikke.

Så meget om den rå og hårdføre side af den nye DOOGEE .  Derpå over til den mere elegante, hvor S96 GT kan konkurrere direkte med mere civile smartphones.

Motoren ombord er en Helio G75 fra taiwanesiske MediaTek. Den har 5G og kan i styrke sammenlignes med Qualcomms mellemklasse processor Snapdragon 765G.

På DOOGEE S96 GT assisteres Helio G75 chippen af 8 GB RAM og 256 GB lager som standard. Sidstnævnte kan udvides med 512 GB via et microSD memory kort.

Her er telefonens hemmelighed. Fire infrarøde kamera sensorer fungerer ligesom katteøjne. De kan tage både fotos og video i buldermørke. (Foto: DOOGEE)

Mere respekt-indgydende er, at DOOGEE har udstyret sit nye outdoor flagskib med et Sony Night Vision kamera, der kan tage billeder og optage video i buldermørke. Kameraet på 20 megapixel har fire infrarøde sensorer med en rækkevidde på op til 15 meter.

På ryggen af den nye telefon sidder også et 48 megapixel hoved-objektiv fra Samsung med kunstig intelligens. Det suppleres af en 130 graders super-vidvinkel på 8 MP og et særligt portræt kamera på 2 MP og 90 graders billedvinkel.

Selfies og video-møder kan DOOGEE S96 GT bedre end de fleste. På fronten har man nemlig både et 32 megapixel standard objektiv og en vidvinkel til gruppe-selfies.

Alt i alt kan den nye “håndværker-mobil” både optage og afspille video i 4K kvalitet. Det er man bestemt ikke vant til i denne kategori af telefoner.

Den nye mobil lever bl.a. op til de skrappe militære standarder. Den fungerer både i ekstrem kulde og varme, tåler et fald på 1,8 meter på sten og drukner ikke af at ligge i 30 minutter på 1,5 meter vand. (Foto: DOOGEE)

Skærmen skal kunne tåle lidt af hvert. Derfor har DOOGEE valgt et LCD-display i stedet for en OLED-variant, som typisk er mere sart. Displayet er på 6,22 tommer og kan vise billeder i Full HD+. Det er gemt bag ridsefast Corning Gorilla Glass.

Naturligvis kan DOOGEE arbejde med alle de udbredte navigations-satellitter. Det vil sige både GPS, GLONASS, Beidou og Galileo. Så bliver man ikke væk lige med det samme.

Batteriet er på hele 6.320 mAh og skal kunne holde mindst to døgn på en opladning. Den foregår enten med rimelige hurtige 24 watt via kabel eller 15 watt trådløst.

DOOGEE S96 GT kommer med det rene Android 12 styresystem og fås i farverne i Classic Black, Volcano Orange og Sunshine Gold. Sidstnævnte er den mest fornemme at se på.

De danske priser kendes endnu ikke, men DOOGEE nyheden sælges internationalt og online fra på mandag til mellem 199 og 250 dollars. Det svarer til ca. 1.500 og 2.000 kroner. Ikke specielt dyrt….

(Foto: DOOGEE)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til dem, som sover på siden