OnePlus har billigt smart-ur

Bedre Sound Blaster på ørerne

(Foto: Creative)

Det er længe siden, at vi har hørt nyt fra det engang så kendte Sound Blaster mærke.

Fra at være standarden for lydkort til pc’en for ti år siden er Sound Blaster gledet lidt over i glemslen, selvom det Creative Labs ejede mærke fortsat sælger lydkort plus hovedtelefoner og soundbars til tv.

Sound Blaster forsøger sig nu med en opdateret V2 af sine Blaze hovedtelefoner til gamer brug. Det vigtigste argument er en pris på kun 45 euro eller ca. 350 kroner.

Designet er klassisk med kabel og 3,5 mm stik til pc og mobiltelefon. Hovedtelefonerne er sort og udstyret med fløjls-polstring på ørekopperne. Vægten er 187 gram.

(Foto: Creative)

Indendørs sidder drivere – højttaler-enheder – på 40 millimeter og fremstillet af neodymium. De skal sikre både god bas og klar lyd i mellemtone og diskant.

Hvis man bruger Creative Sound Blaster Blaze V2 hovedtelefonerne på en Windows-pc, har man adgang til Sound Blasters Studio Essential software.

Den tilbyder bl.a. virtuel 7.1 surround sound, smart volume, flere spilprofiler og en mikrofon equalizer. Mikrofonen er støjdæmpet og sidder på en aftagelig bøjle.

For at forbedre lydkvaliteten har Creative indbygget fra Hi-Fi kendte features som et iltfrit kobber-kabel og forgyldte stik….

(Foto: Creative)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus har billigt smart-ur