Ekstra luft til motionister

Dette tv kan bøjes

(Foto: LG)

For få dage siden præsenterede det amerikanske gamer-mærke Corsair den første spil-skærm, som man selve kunne bøje eller bue omkring sig.

Nu kommer så display-fabrikanten selv – LG – med en version, der er verdens første tv, som man kan forvandle fra fladt til kurvet – eller omvendt.

LG OLED Flex alias LX3 er et tv på 42 tommer. Det er opbygget med samme type OLED display, der også sidder i de trendy folde-mobiler. Bare meget større.

Forvandlingen fra flad til buet skærm sker med motor og trådløs fjernbetjening. Det sker i 20 trin, så man kan virkelig finjustere, hvor meget man vil have tv-filmen eller computer-spillet til at omkranse sig.

(Foto: LG)

Målgruppen er nok mest gamere, der vil opleve det maksimale kick ved f.eks. et racerspil, en flysimulator eller et andet action-ladet spil.

LG kan dog også sagtens forestille sig tv-seere, der gerne vil lade sig opfange fuldstændigt af begivenhederne på skærmen, føle sig som midt i en fodboldkamp eller dybt ude i naturen.

Selve LG LX3 er et 4K tv med ekstrem hurtig reaktionstid på 0,1 millisekund, Billedet opdateres samtidig 120 gange i sekundet (Hz). Vigtigt for entusiastiske computer-spillere.

Skærmen har Dolby Vision, HDMI 2.1 og mulighed for at variere opdaterings-hastigheder – ”refresh”.

(Animation: LG)

Nyheden er også kompatibel med G Sync og AMD FreeSync Premium, så f.eks. gamer-pc’er eller Sony PlayStation 5 og Microsoft Xbox X spillekonsoller fungerer perfekt med LG LX3.

Dertil kommer, at det buede tv rummer to store og fremad-rettede højttalere. Det gør også skærmen anvendelig til f.eks. video-konferencer eller professionel video-redigering.

Endelig har LG lakeret displayet med en anti-refleks-coating, så der ikke kommer forstyrrende lys-effekter, når man bruger skærmen i et meget lyst lokale.

Den medfølgende fod til LX3 er justerbar i højden. Den kan hældes ti grader fremad og fem grader bagud.

Desværre vil LG ikke fortælle om hverken pris eller ankomst-tidspunkt i butikkerne. Til gengæld viser sydkoreanerne gerne det spændende tv frem på den store IFA 2022 udstilling for underholdnings-elektronik, der åbner i Berlin i morgen fredag….

(Foto: LG)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ekstra luft til motionister