Vestager kan ikke lide Apples Lightning

God idé til børnenes ”lyttebøffer”

De nye hovedtelefoner fra Mpow er måske ikke det vildeste Hi-Fi. De er heller ikke trådløse. Til gengæld er de farverige og tilpasset børns mindre ører. Og måske først og fremmest – de er elektronisk begrænsede, så de ikke kan spille ekstremt højt. Børnenes sarte ører skal beskyttes mod høreskader. Endelig koster de under 100 kroner pr. par.

Det, der med den høje musik, kender vi alle. Fra vores egne hovedtelefoner, fra koncerter eller fra højttalerne i vores stue. Deres lydniveau er vores eget ansvar. Børnenes ører skal vi huske at passe på, fordi de udsættes langt oftere for høj volumen, end da vi var små. Fra streamet musik eller fra computerspil.

Mpow har konfereret med ørelæger og sat en begrænser ved 85 dB lydtryk i sine nye Kids Headphones. De er samtidig forsynet med et klassisk 3,5 mm stik og en ledning på 1,2 meter. Det sikrer, at hovedtelefonerne kan forbindes til langt de fleste lydgivere på markedet. Det være sig smartphones, tablets, laptops spille-konsoller, stereo anlæg eller tv-apparater.

Lydstyrken i Mpows hovedtelefoner er elektronisk begrænset. Børnens små sarte ører kan ikke få høreskader af at bruge den nye gadget.

Mpow har stor erfaring i at udvikle trådløse Bluetooth hovedtelefoner og højttalere i god Hi-Fi kvalitet til voksne. Erfaringerne herfra er lagt i den nye gadget til vores mindste medborgere. De sidder jo ofte med musik, lydbøger og lyden fra videospil i ørerne i mange flere timer om dagen, end deres forældre gør.

Farverne er børneglade, og ørepuderne kan tilpasses, så hovedtelefonerne sidder godt på alt fra babies til teenagere. Det samme gælder hovedbøjlens design. Materialet er holdbart, og Mpow går ikke død af et par fald på gulvet, nogle hårde ryk i ledningen eller sprøjt fra sodavand og mælk.

Selvom Mpow ikke har Bluetooth, kan børnene godt dele deres musik, spil eller lydbog med en legekammerat eller søskende. Hovedtelefonen er nemlig forsynet med et stik, hvor man kan forbinde et ekstra sæt. Helt uden besværlige bokse.

Måske mest overraskende er, at de børnevenlige hovedtelefoner ikke koster mere end 13 USD. Det svarer til under 100 kroner….

Mpow er meget smart forsynet med et stik, så et ekstra sæt hovedtelefoner kan kobles på. Så kan børnene deles om musik, spil eller lydbogen med det spændende eventyr på.

Mpow fås i to glade farve-kombinationer.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vestager kan ikke lide Apples Lightning