Dette er en Windows pc

Fodbold-VM afgøres i Bella

(Foto: Joosep Martinson / FIFA)

Mens de fleste danskere enten har været optaget af den gule trøje i Tour de France, af kvindernes EM i fodbold i England eller bare af at holde sommerferie, har Bella Arena på Amager dannet rammen om en lidt anden konkurrence.

Den foregår foran store skærme med hurtige controllere i hænderne, der bruges til at kæmpe om ”FIFA” computerspillet.

I den nye Bella Arena konkurrerer vildt dygtige gamere fra hele verden om at blive nummer ét i FIFAe Finals 2022.

Danmarks hold består af Anders Vejrgang (forrest), Fatih Üstün (TV) og Marcus Jørgensen (baggrunden). (Foto: Joosep Martinson / FIFA)

Mesterskaberne har været i gang siden den 14. juli, og faktisk er der tale om hele tre konkurrencer:

Vinderne af FIFAe World Cup 2022 og FIFAe Club World Cup 2022 er allerede kronet. I morgen lørdag gælder det så den tredje og største turnering:

I FIFAe Nations Cup 2022 kæmper deltagere fra verdens 24 bedste landshold mod hinanden. Det sker i grupper af to, hvor det var spillere én mod én i de to første konkurrencer.

Hele den store turnering med FIFAe spillere fra mindst 24 lande live-streames på Twitch via internet. (Foto: Joosep Martinson / FIFA)

Spillerne sidder i 12 såkaldte ”pods” i en meterhøj scenografi. De er omgivet af blinkende lys, svævende kameraer og hujende fans, så stemningen kan være lige så hektisk som på et fyldt fodbold-stadion med 22 spillere på en rigtig græsbane.

Alt i alt er der præmier for tre millioner kroner. Nok et bevis på, at gamere og e-sportsfolk kan tjene mange penge, sådan som jeg skrev i artiklen om verdens bedste gamer-hovedstæder tidligere i dag.

Om Danmark når hele vejen til tops i lørdagens store FIFAe afslutning med to semifinaler og den endelige finale står endnu hen i det uvisse.

Her er det spanske landshold i aktion. (Foto: Joosep Martinson / FIFA)

Vores drenge har dog indtil videre vist stærke takter i de indledende runder. Så håbet lever.

Ligesom alle øvrige kampe under FIFAe Finals 2022 live-streames lørdagens begivenheder via online platformen Twitch til hundrede-tusinder af fans verden over.

Der er stadig billetter at få, hvis man vil opleve nogle af verdens bedste gamere, når de er i hård kamp mod hinanden. Billetter kan købes via dette link….

Der kæmpes både om millioner af kroner, æren og dette trofæ i Bella Arena i disse dage. (Foto: Joosep Martinson / FIFA)

 

 

 

 

 

.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette er en Windows pc