3 har nu 60 pct. 5G dækning

B&O går Haute Couture

(Foto: Balenciaga)

Jeg har skrevet det flere gange før, men gentager det gerne igen. Det danske lyd- og video-ikon Bang & Olufsen udvikler sig mere og mere til at blive et modefirma. Sådan helt bogstaveligt:

Først gik B&O hånd i hånd med franske Yves Saint Laurent. Forleden dag kom turen til det amerikanske streetwear mærke Supreme, og i går hoppede Struer-folkene så på catwalk med den spanske modemager Balenciaga.

De nye ”Speaker  Bags” havde premiere under Balencias 51. Couture Show i Paris, hvor de blev båret i hånden af tynde modeller i stramme sorte klæder.

(Foto: B&O)

På ansigtet havde modellerne reflekterende masker, der var skabt af Formel-1 designerne har Mercedes-Benz AMG.

De nye håndtasker alias bærbare højttalere er meget eksklusive. I første omgang fremstilles de nemlig kun i 20 eksemplarer, der udelukkende kan købes i Balenciagas nye Flagship butik i Paris. Her kan man vælge højttaleren i enten sort eller grå.

B&O har formet den nye ”Speaker Bag”, så den ligner Balenciagas håndtasker uden lyd. Nyheden kan bruges både til at spille musik og gemme ting i, som man plejer at have med i sin tasker.

B&O kalder den derfor en ”ægte hybrid, der skubber til grænserne af design og kombinerer modens og teknologiens verden på en ny måde.”

Kigger man lidt nærmere på den musikalske og moderigtige nyhed, finder man flere typiske Bang & Olufsen elementer:

Højttalerens kabinet er fræset ud i aluminium af meget høj kvalitet. Det er perleblæst, anodiseret og håndpoleret, så det opnår en fornem og satin-agtig finish.

På fronten er boret en masse små huller, så lyden kan slippe igennem. Betjenings-knapperne sidder i toppen under håndtaget, mens en klap bagpå giver adgang til et taskerum – beklædt med italiensk lammeskind.

(Foto: B&O)

Her kan brugeren f.eks. placere sin mobiltelefon, øretelefoner, nøgler, tegnebog, læbestift og andre småting. Ifølge Balenciaga er målgruppen for The Speaker Bag både være modebevidste kvinder og mænd.

Tasken skal naturligvis også lyde godt. Den rummer B&O højttaler-enheder og forstærker, der kan spille i 18 timer på en batteri-opladning.

Via Bluetooth kan nyheden hente musik fra en smartphone, som B&O dog ikke kan levere. Til gengæld kan The Speaker Bag kobles trådløst sammen med andre B&O højttalere for at skabe en større lyd.

Desværre optræder den moderigtige højttaler-taske endnu ikke med pris på Balenciagas hjemmeside. Dog bliver den nok kostbar. Hverken B&O eller Balencia plejer at sky høje priser….

(Foto: Balenciaga)

(Foto: Balenciaga)

(Foto: Balenciaga)

(Foto: Balenciaga)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 har nu 60 pct. 5G dækning