Her arbejder flest robotter

B&O vil ind i e-sport

(Foto: Bang & Olufsen)

Danske B&O forsøger på alle mulige måder at genvinde fordums storhed efter nogle meget magre år rent salgsmæssigt.

Bang & Olufsen kan ikke længere leve af at sælge dyre tv og luksus-højttalere. B&O serien af billigere Play produkter i form af bl.a. højttalere og øretelefoner er en flot succes, men kan ikke lukke det sorte hul i økonomien.

B&O forsøger så med at genbruge gamle pladespillere og puste nyt liv i dem. Fin idé, der giver masser af positivt omtale.

Derefter gik de danske lyd- og design-specialister i samarbejde med den schweiziske fabrikant af Cloudboom løbesko til seriøse idrætsfolk. B&O øretelefoner passer i farve og design med fodtøjet.

Det seneste nye udspil fra B&O har også med sport at gøre. Blot en noget mere stille-siddende slags end den schweiziske.

Danske Bang & Olufsen bevæger sig nu ud ad de fornemme dagligstuer og ind i det hurtigt voksende e-sport miljø. (Foto: Stemlist / Unsplash)

B&O er nemlig gået i alliance med det berømte danske e-sport hold Astralis, der længe hart været betragtet som verdens bedste i ”Counter-Strike” computer-spillet.

Målet er, at B&O i foråret 2021 vil lancere sine første hovedtelefoner til gamer-folket. ”Hørebøfferne” skal blive et raffineret møde mellem luksuriøst dansk design og e-sport på meget højt plan.

Bang & Olufsen bliver i de næste tre år hovedsponsor for Astralis’ FIFA-hold. Sponsoratet dækker både trøje-eksponering, digital kommunikation og partnerskaber, der dækker Astralis spilllere, når de er væk fra serverne, ude at rejse og træne.

For B&O betyder Astralis samarbejdet ikke kun stor synlighed i e-sport og den hurtigt voksende industri for computerspil.

Med sine tre e-sport hold og professionelle computer-spillere kan Astralis give Bang & Olufsen værdifuld viden og erfaring med, hvad gamere kræver af deres lydudstyr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her arbejder flest robotter