Obamas forlader Spotify

Bedre taster til gamere

(Foto: SteelSeries)

Når man taler om tekniske features til e-sportsfolk og gamere, drejer det sig mestendels om stærke grafikkort og lynhurtige mus og hovedtelefoner.

Gode tastaturer er imidlertid lige så vigtige for computer-spillere som for os andre, der skriver i tusindvis af ord i tekstbehandlingen hver dag.

SteelSeries, der i dag er en del af den danske GN og Jabra koncern, er specialist i gamere. En position, der bliver styrket med firmaets nye Apex Pro tastatur med efternavnet Mini.

Navnet Mini mere end antyder, at nyheden er mindre end normale tastaturer. Det betyder dog ikke, at SteelSeries går på akkord med kvalitet, præcision og hastighed.

Det nye keyboard har avancerede taster, som man kan fin-indstille i følsomhed. (Foto: SteelSeries)

Tasterne i det nye Apex Pro Mini benytter således de professionelle OmniPoint 2.0 kontakter, som lader brugeren fin-indstille aktiverings-punktet mellem 0,2 og 3,8 millimeter.

Dertil kommer, at man kan skifte mellem måden, man trykker på tasten. Enten et meget let tryk eller et dybt og bestemt pres.

Det nye SteelSeries tastatur har allerede vist sin værdi i praksis. Den professionelle gamer Faze Karrigan benyttede nemlig et Apex Pro Mini, da han vandt en Counterstrike CS:GO Major turnering den 23. maj.

SteekSeries’ Apex Pro Mini fås I bade en trådløs og en version med kabel. Wireless udgaven koster 2.o99 kroner og den kablede 1.649 kroner…,

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Obamas forlader Spotify