Stor mobil, men kun med 4G

Musen vejer kun 66 gram

(Foto: SteelSeries)

Når man kører racerbil eller cykelløb, gælder det om at have udstyr, der vejer så lidt som muligt. Det samme gælder, når man er bidt af computerspil og er seriøs e-sports-udøver.

Det viser det danske firma SteelSeries nu igen med to af verdens letteste computermus. Steelseries har udviklet tilbehør til gamere gennem 20 år og er i dag et stort navn internationalt i hovedtelefoner, mus, tastaturer, musemåtter, spilcontrollere osv.

Der findes stor konkurrence i mus til gamere, men SteelSeries går til ekstremerne med sine tre nye Aerox 5 og Aerox 9.

De er designet til folk, som vil være ekstremt hurtigt reagerende i avancerede spil som f.eks. ”World of Warcraft”, ”Dota  2” eller ”Counter-Strike.”

(Foto: SteelSeries)

Som SteelSeries øvrige modeller i Aerox familien har de to nye mus en overflade, der er perforeret med firkantede huller for at spare vægt.

Aerox 5, der har kabel på, skal således være den letteste ”multi genre” mus, man kan købe. 66 gram vejer den inklusive ni programmerbare taster.

Aerox 5 indeholder også SteelSeries’ specielle TrueMove Air sensor og PrismSync belysning. Trods sine mange huller er musen vand- og støvtæt efter IP54 specifikationerne. Den kan altså godt tåle splat fra væltede cola-bægre og poser med chips på bordet.

SteelSeries vil også tilbyde en trådløs variant af Aerox 5. Den hedder Aerox 5 Wireless og lægger 74 gram på vægtskålen. Batteri og radiochip vejer jo lidt.

(Foto: SteelSeries)

Batteriet kan levere strøm til 180 timers gaming på en opladning. Det kan fyldes op til 40 timers action ved at blive forbundet med et USB kabel til en pc i bare 15 minutter.

Aerox 5 Wireless arbejder i øvrigt både med Bluetooth og SteelSeries’ egen trådløse Quantum 2.0 teknologi.

Endelig står SteelSeries klar med den ambitiøse Aerox 9 Wireless mus, der ifølge fabrikantern er den første rigtige fornyelse, der er kommet til MOBA og MMO mus i adskillige år.

MOBA står for Multiplayer Online Battle Arena og er en computerspil genre, hvor spilleren kontrollerer et team med det mål at smadre modstanderens forsvar ved hjælp af automatisk genererede tropper.

MMO er f.eks. spil som ”World of Warcraft”. MMO findes både som rollespil, first-person-shooter titler og som real-time strategi-spil.

Ligesom lillebror Aerox 5 Wireless kan Aerox 9 køre i 180 timer på en opladning. Den vejer 89 gram og giver adgang til hele 12 programmerbare taster, som kan aktiveres med spillerens tommeltot.

Indendørs sidder professionelle Golden Micro switches, der er vandtætte efter IP54 og kan tåle 80 millioner klik. Det er tre gange så meget som andre gode gaming mus.

De tre nye superlette SteelSeries mus koster henholdsvis 699, 1.149 og 1.199 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor mobil, men kun med 4G