Bill Gates’ sommer-læsning

Bedre gaming på Android

(Foto: Razer)

Der er absolut ingen mangel på moderne mobilspil, der presser vores smartphones ud til deres grænser.

Alle disse spil er primært designet til at blive betjent via mobiltelefonens touch skærm, som bestemt ikke er den mest behagelige og ergonomisk korrekte controller at sidde med i timevis.

Man kan selvfølgelig slæbe rundt med en separat spil-controller i rygsækken og forbinde den til mobiltelefonen, når trangen til spil og e-sport melder sig. Men, hvor mange gider det, når man sidder i s-toget, i parken eller på den hyggelige café?

(Foto: Razer)

Heldigvis findes der nogle få alternativer som f.eks. Kishi fra Razer, som de fleste spil-interesserede ved, er en af de store tilbehørs-leverandører til deres hobby og sport.

Formålet med Kishi er at forbedre spil-oplevelsen på telefoner. Den er kommet et stort skridt videre med Razer Kishi V2. Den er en controller, der bogstavelig talt spændes på Android mobilen.

Kishi V2 er designet som et teleskop, der skal kunne tilpasses alle smartphone-modeller i både størrelse og tykkelse.

(Foto: Razer)

Modsat de fleste af sine rivaler forbindes Kishi V2 ikke til Android telefonen via det ofte ustabile Bluetooth, men bruger i stedet USB-C porten.

Det har desuden den fordel, at Razer Kishi V2 ikke behøver at have et eget batteri indbygget. Kontrolleren får sin energi direkte fra telefonen.

Første generation Kishi V1 havde det problem, at kontrolleren kun passede til en bestemt størrelse mobiltelefon. Den hurdle er løst med den fleksible V2, der sågar kan passe til folde-mobiler som f.eks. Samsung Galaxy Z Fold 3.

Razer har også udstyret Kishi V2 med bedre knapper. De bruger ikke længere membraner, men rigtige mikro-switche. De giver en bedre føling i stil med den, man kender fra f.eks. rigtige spilkonsoller.

(Foto: Razer)

Dertil kommer, at Razer har udvidet Kishi V2 med to ekstra knapper ved siden af udløserne, som brugerne kan skræddersy efter egen lyst og behov.

Endelig har Kishi V2 fået en særlig knap til at aktivere Nexus app’en. Den samler spil installeret på mobiltelefonen og forbinder til streaming services som Xbox Game Pass eller Nvidia GeForce Now.

Hvor Kishi V1 fungerede med både iPhone og Android, kører den nye V2 i første omgang kun på Android. Razer lover heldigvis, at en iPhone variant kommer senere på året.

Razer Kishi V2 koster 120 euro eller ca. 900 kroner….

(Foto: Razer)

(Foto: Razer)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bill Gates’ sommer-læsning