Nu er USB-C et must

Slut med tv-boksen

(Foto: Stofa)

Den traditionelle tv-boks står i de fleste danske hjem, hvor den ikke ligefrem pynter under fjernsyns-skærmen med sin lille lysende grønne eller gule lampe.

En af Danmarks store tv-udbydere – det Norlys-ejede Stofa – stopper nu salget af egne tv-bokse.

Stofa går i stedet app-vejen, hvor Apple TV eller Google Chromecast bliver de foretrukne løsninger.

Helt uden hardware kommer Stofas kunder dog ikke til at leve. De skal nemlig selv købe enten en Apple TV boks eller en Chromecast dongle, der hænger ud fra et stik bag på tv-apparatet.

Stofa vil fremover anbefale sine brugere, at de bruger en app og f.eks. Googles Chromecast dongle i stedet for deres traditionelle tv-boks. (Foto: Google)

”Den traditionelle tv-boks har svært ved at matche de moderne tv- og streaming-løsninger, og det er derfor, vi nu skifter strategi. Vi mener, at Apple og Google leverer de bedste og mest fremtidssikrede løsninger på markedet,” siger Sune Holm. Han er Senior Director i Norlys Digital.

Som et yderligere skridt på app-rejsen har Stofa netop lanceret en ny app, der kan bruges på de fjernsyn, der kører med Android tv. Det er f.eks. Sony og Philips.

Stofa arbejder samtidig på at lancere flere apps, der passer til andre mærker smart-tv som f.eks. Samsungs.

Stofas eksisterende boks-kunder kommer ikke til at mærke nogen ændringer nu og her, men i løbet af de næste års tid vil de ældste udgaver af boksene blive udfaset….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er USB-C et must