Disse mobiler solgte bedst i marts

Stofa vil give Wi-Fi garanti

(Foto: Stofa)

Frustrationer over ustabile trådløse netværk er noget, de fleste danskere kender til. I en Corona tid præget af hjemme-arbejde og online-undervisning er kvalerne bestemt ikke blevet færre.

Som første internet-udbyder i Danmark indfører Stofa fra i dag den 6. april en service til dem, der ønsker garanti for, at deres Wi-Fi netværk fungerer perfekt i hele hjemmet.

Samtidig sænker det Norlys-ejede teleselskab prisen på sit hurtige 1.000 / 1.000 megabit fiber-abonnement.

WifiGaranti tilbuddet bygger oven på Stofas populære SuperWifi. Det er et antal små enheder, der placeres rundt om i boligen for at forlænge og forstærke det trådløse internet-signal.

Med WifiGaranti tager Stofa et skridt videre og sikrer hele huset en opåklagelig dækning og en internet hastighed, som næsten alle kan være tilfredse med.

Stofa vil garantere, at det trådløse netværk fungerer perfekt i alle husets rum og værelser. (Foto: Mohamed Hassan / Pixabay)

Stofa fortæller, at ustabilt Wi-Fi er et af de emner, som selskabet hører mest til over sine support-telefoner:

Wi-Fi kan da også være en drilsk teknologi, der påvirkes af mange forskellige faktorer som væggenes tykkelse og routerens placering i hjemmet.

Med WifiGaranti får Stofa-kunden en ekspert vurdering af, hvad der skal til for at dække netop deres hjem trådløst.

Dernæst tilbyder Stofa at sende en tekniker ud, der vil tage bestik af hjemmet, sætter det nye trådløse udstyr op og sikre sig, at det hele virker optimalt.

Inden for de første to-tre uger vil kunden så blive kontaktet igen for at høre, hvordan systemet fungerer.

I disse Corona tider er kravene til Wi-Fi netværkets kvalitet blevet stærkt øget som følge af f.eks. videomøder. (Illustration: Alexandra Koch / Pixabay)

Er der områder for forbedring, som ikke kan løses på afstand, kommer der igen en Stofa  tekniker på besøg for at optimere opsætningen.

Er kunden så stadig ikke tilfreds, kan man eller hun få sine penge tilbage inden for den første måned.

Stofa lover, at den nye WifiGaranti sikrer, kunden kan streame film i 4K kvalitet eller deltage i video-møder i alle boligens rum.

Den nye WifiGaranti er i første omgang et tilbud til Stofa kunder, der har  den største internet-pakke på 1000/100 Mbit (coax) eller 1000/1000 Mbit (fiber).

Prisen på sidstnævnte sætter Stofa i dagens anledning ned med 60 kroner om måneden – fra 499 til 439….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse mobiler solgte bedst i marts