Nu går terninger online

Ny Chromecast er landet

(Foto: Google)

Fremover bliver det nemmere at streame film og serier med Googles Chromecast.

I dag lancerer Google nemlig den nye Chromecast med Google TV i Danmark, og den byder både på en fjernbetjening og et nyt styresystem.

Med den nye Chromecast får brugerne nemmere adgang til indhold fra et stort udvalg af streaming-tjenester som f.eks. YouTube, Netflix, Disney+, Viaplay, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video, YouSee, Discovery+ og DRTV.

(Foto: Google)

 

Brugerfladen viser samtidig populært indhold fra de platforme, man abonnerer på. Dertil kan man tilføje en eller flere af de omkring 6.500 tilgængelige apps.

Enheden har for første gang en medfølgende fjernbetjening, som gør det enkelt at klikke sig vej gennem menuer.

Samtidig har den en dedikeret Google Assistent-knap, så brugerne kan søge efter film, serier eller musik ved hjælp af stemme-kommandoer.

Her ses brugerfladen på den nye Chromecast. Den kan også styres ved hjælp af brugernes stemmer. (Foto: Google)

Fysisk er Chromecast med Google TV meget lig sine forgængere: Designet er kompakt og spinkelt og i farven snow.

Selve enheden tilsluttes med HDMI. Enheden kan streame indhold med en opløsning på op til 4K HDR og 60 frames i sekundet.

Den nye Chromecast koster 529 kroner og kan fra i dag den 31. maj kl. 0900 bestilles i Google Store. I (fysiske) danske butikker lander nyheden den 21. juni….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu går terninger online