iPhones vinder frem i verden

Her bliver Samsung sej

(Foto: Samsung)

For nogle år siden udviklede USB-nøgler sig til meget populære gadges, som blev brugt både som små reklame-søjler for virksomheder eller blev designet i sjove udformninger som figurer, skibsmodeller osv.

Siden er USB-nøgler gået lidt ud ad mode. Dels fordi de gik alt for let tabt inklusive deres ofte værdifulde indhold af data. Dels fordi smartphones i dag fås med lige så stor lagerplads som en bærbar pc.

Ikke desto mindre kan der fortsat være behov for at transportere store mængder data, der skal flyttes hurtigt. Især, hvis man ikke lige har en hurtig fiber-forbindelse eller et godt mobilt internet til rådighed.

(Foto: Samsung)

Denne målgruppe af professionelle – som oftest kunstnere, filmfolk eller revisorer – har Samsung et godt øje til med sine små handy SSD-enheder. Den moderne udgave af fordums bærbare harddiske.

Den nyeste af slagsen er Samsung T7 Shield. Det er en særlig hårdfør udgave – så at sige et off-road datalager.

Det er nemlig vand- og støvtæt efter IP65 standarden, og så kan disken tåle at falde tre meter ned på et betongulv uden at miste sit indhold.

(Foto: Samsung)

Indendørs er der plads til enten 1 TB eller 2 TB data, hvilket må være tilstrækkeligt for de fleste. Det hele ligger i en robust æske med målene 59 gange 88 gange 13 mm. Vægten er 98 gram.

Det høje sikkerheds-niveau skinner igennem overalt på T7 Shield. Ud over selve indpakningen er der f.eks. fingeraftryks-skanner som adgangskontrol, ligesom data beskyttes med 256-bit hardware kryptering.

Informations-udvekslingen med f.eks. en laptop eller en server foregår med hastigheder op til 1.050 MB i sekunder for læsning og 1.000 MB/s for skrivning. Kablet er en USB 3,2 Gen2 type.

Samsung T7 Shield kan købes nu i farverne sort, beige og blå. Priserne ligger på 1.399 kroner for 1 TB udgaven og 2.499 kroner for versionen med den dobbelte kapacitet….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhones vinder frem i verden