Dr. Google har tid nu

En ny flagskibs-killer er på vej

(Foto: OnePlus)

(Opdateret) Jeg har tidligere her på Leifshows fortalt om, at mobiltelefon fabrikanten OnePlus har fået meget travlt med at lancere nye modeller her i foråret.

Efter OnePlus 10 Pro flagskibet, der landede i danske butikker for godt en uge siden, ser det nu ud til, at vi får yderligere to nye mobiler at se i denne måned.

I den forbindelse står to datoer klart frem. Den ene er den 21. april, den anden den 28. april. I begge tilfælde er i hvert fald den ene af de præsenterede mobilnyheder den samme.

Den går både under betegnelsen OnePlus 10R og OnePlus Ace. Det er en telefon, der placerer sig som en lillebror til OnePlus 10 Pro, men over mellemklasse varianterne i OnePlus’ Nord familie.

OnePlus vil tilsyneladende markedsføre den nye telefon med sit gamle image som ”flagship killer”. Det er storebror 10 Pro for dyr til. (Foto: OnePlus)

Den anden nyhed placerer sig noget længere nede på prisskalaen. OnePlus Nord CE 2 Lite bliver mærkets hidtil billigste 5G-telefon.

Ace-navnet har rumsteret længe, men her i påsken har OnePlus officielt meddelt i det kinesiske sociale medie Weibo, at Ace telefonen vil blive præsenteret i Kina den 21. april.

En uge senere holdes et event på det store indiske marked for en mobil, der skal hedde 10R. På de samtidig udsendte billeder ser de to ens ud.

Et helt andet spørgsmål er så, om vi får OnePlus Ace alias 10R at se i Danmark og Skandinavien. Hvis vi skal holde rytmen fra den dyrere 10 Pro, vil det vare to-tre måneder, inden det sker. Til den tid kunne telefonen så være omdøbt til OnePlus 10 på det europæiske marked.

Ud fra billederne at dømme kommer Ace / 10R uden hovedtelefon-stik og OnePlus ellers karakteristiske ”alert” skydeknap i siden. (Foto: OnePlus)

Den anden forskel er, at Ace / 10R leveres med en ekstrem hurtig batteri-opladning på 150 watt. Storebror 10 Pro må nøjes med 80 watt, der også hører til markedets rappeste.

Den ene markante forskel i forhold til Pro-modellen bliver, at den nye lillebror kører med MediaTeks helt nye 8100 5G processor – og ikke Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 motor, der dominerer blandt tidens dyre Android mobiler. Det sparer sikkert penge.

150 watt opladningen vil OnePlus i givet fald hente direkte fra sit søsterselskab OPPO. Den vil sikre, at man fylde sin smartphone op fra nul til 100 procent på kun 17 minutter. Her har Apple virkelig nok at lære med sine sløve 15 og 25 watt.

OnePlus Ace / 10R kommer formentlig med et 6,7 tommers display med Full HD+ grafik og lynhurtig billed-opdatering på 120 Hz. Pro-modellen har skærm med højere Quad HD+ opløsning.

Ud fra de første (officielt lækkede) fotos kunne det se ud, som om den nye telefon har tre kameraer på ryggen. Hoved-objektivet er meget sort og på 50 megapixel. Det assisteres af en 8 MP super vidvinkel og en 2 MP linse til makro næroptagelser.

Lækkede annoncer fra Amazon i Indien afslører, at OnePlus vil markedsføre Ace / 10R som en ”flagship-killer” – OnePlus’ berømte gamle image. Hvis det er korrekt, må den nye model blive betydeligt billigere end den netop præsenterede OnePlus 1+R, der koster fra 8.000 kroner.

Her er et billede af OnePlus nye og hidtil billigste 5G telefon – Nord CE 2 Lite. (Foto: OnePlus India)

OnePlus er begyndt at markedsføre den nye Ace / 10R i de kinesiske sociale medier. (Foto: Weibo)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dr. Google har tid nu