Kreativ lyd fra Ukraine

Inderne vilde med fitness

(Foto: Bruce Mars / Unsplash)

Corona pandemien har også været hård ved fitness- og motions-centrene verden over, fordi de fleste af dem blev lukket på grund af smittefaren, når mange mennesker sveder og ånder tungt tæt på hinanden.

Ikke desto mindre har mange mennesker brugt ”gyms”, så meget de nu kunne få lov til. Med nogle overraskende resultater for de lande, hvor folk er vildest med motionen.

En ny analyse fra Statista viser nemlig, at Indien er det land, hvor flest mennesker har brugt penge på et medlemskab i et motionscenter i det seneste år. Mere præcist hver fjerde voksne inder.

I landet, hvor hele fitness bølgen begyndte – nemlig i USA – ligger procenten meget lavere. Nemlig helt nede på hver niende over 18 år – 13 procent.

Problemet med denne slags analyser er, at de ikke fortæller, hvor mange der rent faktisk har dyrket fitness i det seneste år. Bare fordi man betaler for et abonnement, behøver man jo ikke udnytte det.

Ifølge undersøgelsen ser franskmændene ud til at have været de fysisk mest dovne under pandemien. Kun fire procent har lagt penge hvert måned til et medlemskab i et motionscenter. Italienerne var næsten lige så lade – ni procent.

Helt anderledes med asiaterne. Inderne er som nævnt de mest ivrige fitness-dyrkere, men også kineserne ligger højt med 20 procent. Kun overgået af sydafrikanerne med 20.

Danmark er desværre ikke med i analysen, så jeg kan ikke byde på sammenlignelige tal fra vores lille land.. Danmarks Statistik kan heller ikke hjælpe….

(Infografik: Statista.com)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativ lyd fra Ukraine