Smart mikrofon for pros

OnePlus på vej med ny Nord N20

(Foto: WeChat)

I går kunne jeg her på Leifshows.dk afsløre, at forår og sommer bliver meget synlige måneder for OnePlus, der har en hel stribe nye smartphones på vej i forskellige prisklasser.

Flagskibet – den store og ret dyre model – landede allerede i Danmark i tirsdags. OnePlus 10 Pro skal nok blive en seriøs rival til primært Samsung og Apple, men også Motorola.

De næste nye OnePlus i rækken ser ud til at være mærkets nye ”baby”. Nord CE 5 Lite kan blive en af markedets billigste 5G telefoner, uden at den behøver at gemme sig i størrelse og kræfter.

Den tredje i rækken blev afsløret på OnePlus’ hjemmebane natten til i dag. Det er den nye mellemklasse telefon Nord N20 5G, der kan sætte nye grænser for, hvor meget man skal betale for en smartphone med en førsteklasses AMOLED skærm.

Displayet er på 6.43 tommer og har finger-aftryks-skanneren gemt under glasset – ikke helt almindeligt i denne prisklasse.

OnePlus har stor succes på det amerikanske marked med sine Nord telefoner. Alene i 2021 solgte OnePlus over 2,5 millioner eksemplarer. (Foto: OnLeaks / 91Mobiles)

Skærmen viser grafik i Full HD+, men må nøjes med en opdaterings-hastighed på bare 60 Hz. Her må OnePlus åbenbart gå på kompromis.

Batteriet bliver på 4.500 mAh og kan oplades med 65 watt. Det vil sige, at man kan fylde batteriet op fra nul til 100 procent på 30 minutter.

Motor-typen ombord er ikke blevet bekræftet endnu fra OnePlus, men der er formentlig tale om Qualcomms solide mellemklasse processor Snapdragon 695 med 5G-

OnePlus ville heller ikke tale om kameraerne på dette tidlige tidspunkt, men de kinesiske sociale medier taler meget om et 48 megapixel hoved-objektiv og en ultra vidvinkel på 8 MP.

Endelig er der spørgsmålet om prisen, og om den nye OnePlus Nord N20 5G også ender i danske butikker. Det gør den jo nok. Forgængeren N2 5G sælges i øjeblikket for godt 3.000 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart mikrofon for pros