Enorm forskel på rig og fattig

Smart mikrofon for pros

(Foto: DJI)

DJI er mest kendt som verdens største fabrikant af droner til forbrugere, men det kinesiske firma kan meget andet end det.

DJI har f.eks. med succes gjort et indhug i markedet for action-kameraer, ligesom virksomheden også laver professionelle droner til fotografer, tv, musik, politi og militær.

Denne enorme erfaring vil DJI nu udnytte i et forsøg på at finde fodfæste i audio-industrien med radio-folk, DJs, vloggere, podcastere, konferencier, tv-interviewere og influencers som målgruppe.

Mikrofoner og fælles receiver enhed kan placeres til opladning i en bæreæske. Præcist, som vi kender det fra trådløse øretelefoner. (Foto: DJI)

 

De kan nemlig have brug for god lyd under selv svære forhold – f.eks, når de arbejder i marken, skal interviewe flere folk på samme tid osv.

Til det formål har DJI udviklet et clips-mikrofon system, der i design kan minde om trådløs øretelefoner. De to mic’er lades nemlig op på samme handy måde i en bæreæske.

De to mikrofoner kommunikerer trådløst via en fælles receiver, der kan sende optagelserne viidere via f.eks. USB-C eller et godt gammeldags 3,5 mm jack-stik.

De nye clips-mikrofoner leveres med effektive vindhætter. (Foto: DJI)

Hver af DJI clips-mikrofonerne vejer 30 gram og kan køre i 5,5 timer på en batteri-opladning. Lægger man mic’en i bæreæsken, når den ikke er i brug, udvides spilletiden til 25 timer.

Mikrofonerne indeholder også 8 GB lager, hvilket svarer til 14 timers optagelser i høj lydkvalitet på 24-bit / 48 kHz. Den trådløse rækkevidde skal strække sig til 250 meter, så længe mikrofon og receiver kan ”se” hinanden. Det er meget flot og brugbart-

DJI Mic er naturligvis kompatibel med firmaets egne OM 5 og Action 2 kameraer. Mikrofoner og receiver parrer automatisk.

Nyheden kan købes online med det samme til en pris af 339 euro eller ca. 2.500 kroner. Ikke billigt, men der er altså også tale om professionelt gear….

Et DJI Mic sæt består af to trådløse clips-mikrofoner og en fælles receiver enhed. (Foto: DJI)

(Foto: DJI)

 

 

https://www.yankodesign.com/2022/04/06/djis-pocketable-microphone-system-is-tailored-for-content-creators-on-the-move/ dji lomme mikrfon

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enorm forskel på rig og fattig