Trumps sociale medie åbnet

PC-kræfter i skoene

(Foto: Cooler Master)

Millioner af mennesker har sneakers og sportssko på, når de sidder foran deres computer. På arbejdspladsen og privat med sociale medier, computerspil og surfing.

Høret man til de rigtige sneaker-freaks, må det være det helt rigtige at have sin pc pakket ind i et par sko, Komplet med en stærk Intel Core processor, hukommelse, lager og grafikkort. Kun tastatur, tastatur og skærm må købes separat.

Ideen stammer fra den amerikanske fabrikant af pc-kabinette – Cooler Master – der har 30 års jubilæum. Den vækker opsigt og kan udnytte, at elektronik fylder meget mindre nu om dage end for bare fem år siden.

(Foto: Cooler Master)

Det nyeSneaker X kabinet fra Cooler Master kan leveres helt efter køberens ønsker og smag. Farver og mønstre kan skræddersys, men kun i en enkelt god størrelse. Indendørs er der nemlig fyldt    i alle hjørner, og på ydersiden kan man dekorere med blinkende LED-lamper.

Cooler Master fortæller endnu ikke om de tekniske specificikationer – kun at køberne vil have valget mellem et skønsomt udvalg af processorerer og grafikkort fra Intel, AMD og Nvidia.

Skolene skal dog være rigeligt hurtige til at hoppe i skoene til computerspil, blockchair, eventyr i Metaverse eller spekulere i krypto-valuta.

Sneaker X kommer til salg i tredje kvartal af 2022. Inden da vil den fodformede pc komme til forudbestilling….

(Foto: Cooler Master)

(Foto: Cooler Master)

(Foto: Cooler Master)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trumps sociale medie åbnet