Her er en smart boglampe

iPhone SE 3 kommer til marts

(Foto: Apple

Apple har traditionelt to store produkt-lanceringer om året: Den mest berømte er den i september, hvor den nye høst af iPhones bliver præsenteret. Og så er den en lidt mindre om foråret, hvor det typisk er nye iPads, MacBooks og høretelefoner, som ser dagens lys.

I år kunne det se ud, som om Apples forårs-event holdes i marts eller i begyndelsen af april. Dér vil vi så få premiere på tredje generation af den lille iPhone SE plus et par nye iPads.

Både iPhone SE 3 og de nye iPad 2022 modeller prøvekøres i øjeblikket på det indiske marked, skriver flere, normalt velorienterede tech medier fra Asien. Disse nye Apple produkter er samtidig gået igennem de indiske myndigheders godkendelser.

SE var engang den mest populære iPhone model på det danske marked. Det er nogle år siden, for danske Apple-købere har siden forelsket sig i langt større og dyrere telefoner.

Ikke desto mindre mener Apple at have behov for en «baby mobil». Det er ikke lykkedes med iPhone 13 mini, som er blevet noget af en salgs-fiasko på verdensbasis. Den ventes derfor at udgå senest til september, når den næste iPhone 14 generation dukker op.

I stedet får publikum en opfrisket iPhone SE3, der først og fremmest har 5G. Prisniveauet skal ligge på omkring 22.500 indiske rupees eller 300 dollars.

(Foto: Gizchina / Weibo)

Hvis Apple vil presse sin nye baby så langt ned i pris – det vil i givet fald være pænt under 3.000 kroner – kan iPhone SE3 blive en grim konkurrent for mellemklasse modellerne hos Samsung.

I det ydre ventes iPhone SE3 at ligne forgængeren fra 2020 til forveksling. Det er så igen samme design som den gamle iPhone 8.

Det er indendørs, at de store fremskridt skal ske. Først og fremmest for SE3 Apples hurtige A15 Bionic processor og naturligvis 5G telefoni. Muligvis får telefonen også trådløs opladning.

Skærmen bliver på 4,7 tommer og har en Touch ID knap i bunden. Spørgsmålet er, om Apple bibeholder LCD-displayet for at spare penge eller hopper op på OLED som på de større iPhone modeller.

Apple nøjes sandsynligvis med et enkelt kamera på 12 megapixel. Det får så stort set samme kvalitet som på iPhone 13 med f.eks. Portrait Mode og mulighed for at optage 4K video med 60 billeder i sekundet.

Til sidst: Nogle rygter ude fra Asien vil vide, at den nye lille iPhone skal hedde SE+ eller SE Plus. Der vil dog være mest logik i at kalde den iPhone SE3 eller SE (2022)….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er en smart boglampe