Telenor går fint

Her er en smart boglampe

(Foto: MSMK)

I disse digitale tider er der heldigvis stadig mange mennesker, der læser en rigtig god gammeldags bog på papir. Også, selvom lydbøger og e-bøger ser tillokkende ud.

Disse klassiske bogorme fortjener da også, at der bliver opfundet nye og praktiske gadges til dem. Som f.eks. det nye Book Light fra MSMK.

Til forskel fra de fleste andre boglamper, der kun afleverer et dæmpet lys i toppen af en bog- eller avisside, dækker MSMK et helt opslag – altså to sider – med en god læse-oplysning. Lyset er blødt og blænder ikke.

MSMK består af en bue i kunststof, der indeholder et opladeligt batteri og kan anbringes på bogen ved hjælp af små magneter.

(Foto: MSMK)

Da boglæsere ofte er vanedyr, vil MSMK levere sin smarte boglampe i forskellige farver og overflade-materialer. Man kan således få lyset klædt i både ægte læder og i mikrofiber.

Boglampen indeholder syv LED-pærer og et fleksibelt printkort. Betjeningen inklusive lysstyrken kontrolleres ved hjælp af touch paneler på lampen.

Magneterne sidder i hver ende af den buede lampe og kan nemt klipses på i hver side af bogen. Batteriet lades op via et USB-stik, når det er løbet tørt.

MSMK forsøger i øjeblikket at finansiere en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter platformen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar til en særpris af 39 dollars eller 260 kroner. Levering skal efter planen ske til april….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telenor går fint