Apple har snart en mia. abonnenter

Her er HP’s Zoom pc

(Foto: HP)

Har I lært at bruge Zoom under Corona pandemien, men aldrig fundet den ideelle opsætning til videomøder på hjemmekontoret eller på arbejdspladsen, har HP måske opfundet det helt rigtige.

Det er en alt-i-én pc med stor skærm, der har alt indbygget – også til Zoom videomøder. Derfor bærer nyheden også det lange navn HP Presence AiO Conferencing PC with Zoom Rooms.

I praksis betyder det, at Presence pc’en kommer med Zoom Rooms præ-installeret. Så skal man trykke på én knap for at hoppe ind i den professionelle udgave af Zoom og kan påbegynde sit online møde.

Ikke noget med at skulle tænde, starte ekstra apps op, indstille skærmen specielt osv. Det ordner pc’en helt af sig  Eneste ulempe er, at Zoom Rooms koster penge i abonnement.

(Foto: HP)

Zoom-computeren indeholder HP Auto Frame, der sørger for, at web-kamera og mikrofon følger lytteren eller præsentatøren automatisk,

Kameraet i 16 megapixel kvalitet sidder på en roterende beslag, og mikrofonerne er følsomme for lyd 360 grader rundt.

Med andre ord kan man gå frem og tilbage foran sin HP pc og skal ikke sidde limet på sin stol foran computeren under videomøderne.

De indbyggede mikrofoner er desuden udstyret med støjreduktion, der styres af kunstig intelligens (AI). Den lærer lydkulisserne i sine omgivelser at kende og minimerer uønsket baggrunds-larm.

Man kan vælge mellem den nye HP alt-i-ét pc med 23,8 tommers skærm i Full HD og den noget dyrere 27 tommers i fornem Quad HD.

(Foto: HP)

Begge varianter kører med en 12. generation Intel Core i5 motor. Grafikkortet er Intels eget UHD, og som standard kommer zoom-computeren med 256 GB lager I hurtige SSD-chips.

Lige nu er Zoom Rooms den eneste video-konference software, der er fuldt integrerede med den nye pc. Andre systemer kan naturligvis bruges som almindelige front-ends via downloadede apps.

Rygterne fra USA siger imidlertid, at HP er på vej med Presence alt-i-én pc’er, som har samme integration med andre populære videomøde platforme. Lad mig gætte på Microsoft Teams eller Google Meet.

HP mangler at fortælle priser og leverings-tidspunkt for Presence AiO Conferencing PC with Zoom Rooms, men det kan næppe vare alt for lang tid, før vi får nyheden at se….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple har snart en mia. abonnenter