Hvor meget stråler din mobil?

Pladespilleren ligner en grill

(Foto: URUSS Design)

Vinylplader sælger fortsat godt, så det samme gør grammofoner. Medmindre da man stadig lader sin gamle pladespiller rotere, som man allerede ejede, før cd-skiver, musik-downloads og streaming overtog magten.

Derfor er der sikkert også et marked for mere specielle – lad os bare kalde dem for personlige –   pladespillere.

Sådan en er dette forslag fra URUSS Design. Nyheden er ikke kun usædvanlig, fordi den er gennemsigtig. Den ligner også en blanding af en kugle-grill fra haven og et rumskib fra en Star Wars film.

(Foto: URUSS Design)

Designerne forestiller sig, at det berømte amerikanske Hi-Fi mærke Harman Kardon må være det helt rigtige sted at parkere sin idé.

Det i dag Samsung-ejede mærke har gennem tiderne præsenteret mange dristige designs som f.eks. gennemsigtige højttalere. Så her må en transparent pladespiller passe perfekt ved siden af.

URUSS opnår en fascinerende mix af retro elementer, der ligger i at bruge vinylplader i dag – og et futuristisk design. Måske det lover indirekte, at vinyllyd vil eksistere mange år frem i tiden.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt ledelsen hos Harman Kardon er bidt på krogen og har købt ideen til storproduktion. Den kunne ellers være oplagt til at blive markedsført som en Hi-Fi grammofon i topklasse sammen med f.eks. Harman-Kardon receivere og højttalere fra JBL…

(Foto: URUSS Design)

(Foto: URUSS Design)

(Foto: URUSS Design)

(Foto: URUSS Design)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor meget stråler din mobil?