Hvem bliver set mest på YouTube?

Bluetooth højttaler er også DAB radio

De fleste mennesker bruger kun deres trådløse Bluetooth højttalere til at spille streamet musik fra en mobiltelefon, tablet eller laptop.

Det er de jo også oplagte til her i sommer-perioden, hvor vi burde sidde ude ved stranden, i haven eller på picnic i stedet for at kukkelure indendørs på grund af regnvejr og stærk blæst.

Med indbygget elektronik, Wi-Fi og mikrofon kan mange moderne Bluetooth højttalere imidlertid bruges til mange andre ting. Via Google Assistant, Amazon Alexa eller Apple Siri kan man f.eks. også fjernstyre husets øvrige elektronik med sin stemme.

(Foto: Harman Kardon)

Hos den amerikanske Hi-Fi gigant Harman, der i dag er en del af Samsung koncernen, har man virkelig haft de kreative celler i gang, da man fandt på features til sin nye Citation Oasis højttaler.

Den elegante højttaler har således indbygget DAB+ radio, vækkeur, musik streaming og trådløs oplader til mobiltelefonen.

Det gør Oasis til en moderne afløser for den klassiske wake-up radio ved siden af sengen eller sofaen. Desuden har Harman nyheden uden tvivl en meget bedre lydkvalitet.

Den nye Citation Oasis højttaler kan også bruges somDAB+ radio, som vækkeur og som trådløs oplader af mobiltelefonen. (Foto: Harman Kardon)

Oasis højttaleren har naturligvis indbygget mikrofon og Google Assistant. Så kan man f.eks. med sin stemme og åbnings-replikken ”Hey Google” spørge Oasis efter vejrudsigten om morgenen eller bestille flybillet efter frokost.

Om aftenen før sengetid vælger man så via Oasis, om man vil vækkes næste morgen af en bestemt kunstner, ens yndlings-melodi, en podcast eller til stemmen af sin favorit radiovært.

Den nye Citation højttaler fremtræder i stilrent skandinavisk design. Dens stof-beklædning kommer f.eks. fra danske Kvadrat, der er verdenskendt for sin elegante iklædning af Bang & Olufsen produkter.

(Foto: Harman Kardon)

 

Harman Kardon Citation Oasis kan parres trådløst med andre Citation højttalere for at skabe et multi-room lydsystem. Nyheden har indbygget Google Chromecast og Apple AirPlay, så højttaleren fungerer sammen med over 300 forskellige musik streaming tjenester.

Citation Oasis kan købes på Harman Kardons hjemmeside fra senere i juli. Den danske pris bliver 1.699 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Harman Kardon)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem bliver set mest på YouTube?