Hvert andet smarte ur er et Watch

En kalender til begge verdener

Har du en klassisk kalender – f.eks. en Mayland – hvor du ikke kun skriver aftaler ind, men også mange andre noter – måske hele små historier?

Disse spiral-kalendere er især populære hos kvinder, har jeg lagt mærke til. Måske fordi mænd ikke skriver så mange ting ned i hånden, medmindre de lever af det.

På samme måde ser man på mange kontorer, at papirbaserede oversigts-kalendere fortsat er meget udbredte. Også selvom alle i dag har Microsoft Outlook eller lignende programmer på deres pc, tablet eller smartphone.

Moleskine – dem med de dyre notesbøger – forsøger nu at samle det bedste fra begge verdener. Og det kan sagtens være, at den ny Smart Planner er det ”missing link”, som mange af os har ventet på. Værd at afprøve.

Smart Planner ligner en almindelig notesbog eller kalendere. Man skriver også som sædvanligt eller tegner med en kuglepen, tusch osv. Gammeldags måske, men effektivt og hurtigere end at banke i tastaturet.

Det spændende nye er, at Moleskine nyheden kan ”oversætte” ens ord og tal til digital form – og så sende dem trådløst til forskellige tjenester i ”skyen” som f.eks. iCloud, Outlook eller Google Calendar.

En anden fordel er, at man får taget automatisk backup af sine notater. De ligger i en database på internet og vil altid være tilgængelige, hvis man skulle tabe sin kalender.

Det hele kræver naturligvis, at man køber en Moleskine Smart Planner. Den koster 199 USD – ca. 1.250 kroner – inklusive en speciel en speciel Livescribe pen. Den er den dyreste del, men er nødvendig, så sensorerne i notesbogen kan forstå kragetæerne. En ny årskalender til 2018 osv. koster så kun 29 USD – ca. 180 kroner….

Nyheden kommer på markedet den 12. september….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvert andet smarte ur er et Watch