Musen til alle mennesker

iPod Shuffle er et hit igen

(Foto: Evan-Amos / Wikipedia)

Det er en kendt sag, at sociale medier som Instagram, Facebook eller TikTok kan gøre en ting til en succes eller det modsatte – også uden at den har gjort noget for æren.

Det er præcist, hvad Apple oplever i øjeblikket med sin gamle iPod Shuffle musik-afspiller, der blev præsenteret for 15 år siden og ikke har været produceret siden 2017.

Den lille iPod Shuffle er ved at udvikle sig til at være et modehit på TikTok, hvor over to millioner har kigget på en speciel video fra @sailorkiki, og 350.000 liked den. Se videoklippet her.

(Foto: TikTok)

De bruger dog ikke Shuffle til dens oprindelige formål – at afspille musik. Shuffle betragtes snarere som et trendy smykke. En slags elektronisk broche eller hår-clips.

Naturligvis er det den mindste og den mest farverige af de fire iPod Shuffle, som er den mest populære på TikTok lige nu.

Den pludselige opblomstring får dog næppe Apple til at genoptage produktionen. Apple sælger stadig den mest professionelle udgave af iPod – Touch med farveskærm – og ellers er musik-afspilningen for længst flyttet over på iPhones.

I sin tid fremstillede Apple fire forskellige versioner af iPod – nemlig Nano, Mini, Classic og Touch. Skulle du have en af dem liggende i skabet eller skuffen, må du hellere spørge teenage-pigen i familien, om hun lige mangler et Apple smykke….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musen til alle mennesker